logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

ژنرال پترائوس:

پاره کردن برجام پیامدهای سنگینی دارد/باید به جای پاره کردن برجام محدودیت های ایران را تکمیل کرد

پاره کردن برجام پیامدهای سنگینی دارد/باید به جای پاره کردن برجام محدودیت های ایران را تکمیل کرد
مدیر سابق سیا در گفتگوی اختصاصی با سی ان ان گفت: نقض برجام مانوری بسیار پرخطر است که پیامدهای سنگینی در پی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه تلویزیونی سی ان ان؛ پترائوس که به تازگی نیز با ترامپ دیدار داشت در گفتگوی اختصاصی با کریستین امان پور، خبرنگار سی ان ان درباره رویکرد ترامپ در انتقاد از توافق هسته ای با ایران گفت: در گام نخست باید ببینیم هدف از همه این اقدمات چیست. در مرحله اول هدف این است که ایران به سلاح اتمی دست نیابد و دوم اینکه می خواهیم اقدامات ناخوشایند خاورمیانه تا حدود بسیاری متوقف شود. اینکه چگونه می توان به این هدف رسید این است که جمهوری خواهان که کنترل مجلس نمایندگان و سنای آمریکا را در دست دارند و به صورت ایده آل هر دو حزب در کنار هم قرار بگیرند، سیاست ملی آمریکا را تعریف کنند که براساس آن ایران هرگز مجاز نباشد اورانیوم در حد ساخت سلاح اتمی غنی سازی کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , به نقل از , سیاست ملی آمریکا را تعریف کنند که براساس آن ایران هرگز مجاز نباشد اورانیوم در حد ساخت سلاح اتمی غنی سازی کند.,
وی ادامه داد: البته براساس توافق فعلی این محدودیت برای ده سال است؛ عوامل مختلفی وجود دارند و همه عوامل مدون در این توافق تا پانزده سال برچیده می شوند. مساله اینجاست که توافقی وجود دارد که شش کشور بعلاوه ایران به آن دست یافته اند، این توافقی چند جانبه است نه اینکه دو جانبه باشد و پیامد پاره کردن این توافق در روز اول می تواند بسیار چشمگیر باشد بخصوص اینکه قرار باشد همه این تحریم ها بار دیگر اعمال شوند و دست کم این است که این مانوری بسیار پرخطر است.
,
پترائوس اضافه کرد: این را نیز بپذیریم که دست کم این محدودیت ها برای ده سالی وجود دارند و این توافق، جنبه های مثبتی نیز دارد در حالی که جنبه های منفی نیز در آن به چشم می خورد که از جمله اینکه شامل مساله موشکی یا فعالیت های منفی ایران نمی شود. 
,
مدیر سابق سیا درباه اظهارات امان پور که «پس شما می خواهید به جای پاره کردن این توافق، آن را تکمیل کنید» گفت: من نیز همینطور فکر می کنم.
,
 
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه