logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

امام جمعه شهر اردل:

نماز جماعت در بیشتر مدارس اردل به فراموشی سپرده شده است/ مسئولین آموزش و پرورش شهدا را به عنوان الگوی مقاومت و بندگی به دانش آموزان معرفی کنند

نماز جماعت در بیشتر مدارس اردل به فراموشی سپرده شده است/ مسئولین آموزش و پرورش شهدا را به عنوان الگوی مقاومت و بندگی به دانش آموزان معرفی کنند
حجت الاسلام موسی سلمان پور گفت:در بیشتر مدارس شهرستان اردل با توجه به اینکه 4 ماه از سال گذشته یکبار نماز جماعت برپا نشد که این نشان از بی توجهی آموزش و پروش به این مقوله مهم است چرا که شهدای گرانقدر اسلامی با اقامه نماز اول وقت به بهترین مسیر سعادت رسیدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هفت چشمه، موسی سلمان پور امام جمعه شهر اردل در خطبه‌های نماز جمعه این هفته شهر اردل ضمن دعوت خود و نماز گزاران به تقوای الهی گفت:بهترین توشه که اهل تقوا را در این دنیا و عقبا رستگار می سازد رعایت تقواست.

سلمان پور با اشاره به اینکه یکی از خطرات بزرگ جامعه امروز برای جوانان ما آسیبهای اجتماعی ازجمله ماهواره و فضای مجازی است افزود:این اسیب ها از سوی دشمنان اسلام برای نابودی جوانان طراحی شده و مسئولین فرهنگی و خانواده ها همه باید هوشیار باشند تا در این نقشه شوم جوانان ما فریب دشمنان را نخوردند.

وی با تسلیت ارتحال رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام، اظهار کرد: ارتحال ناگهانی عالم مجاهد آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را به مقام معظم رهبری که دوست و برادری را از دست دادند و همچنین به خانواده آن مرحوم و تمام ملت ایران تسلیت عرض می‌کنیم.

سلمان پور با تقدیر از حضور باشکوه مردم و مسئولین  شهرستان اردل در مراسم  بزرگداشت آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، افزود: در حقیقت  حضور با شکوه مردم در این مراسم نشان وفاداری ملت به آرمان‌های انقلاب بود و سیلی محکمی به بدخواهان این نظام و انقلاب زد.

این مقام مسئول با اشاره به فرا رسیدن 27 دی ماه، سالروز شهادت شهدای فدائیان اسلام اظهار کرد: شهیدان نواب صفوی، طهماسبی، برادران واحدی و ذوالقدر، شهدای فداییان اسلام  نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی  داشتند.

نماز جماعت در بیشتر مدارس اردل به فراموشی سپرده شده است/کمترین وظیفه مسئولین آموزش و پرورش الگو و سرمشق قرار دادن شهدا به دانش اموزان است

امام جمعه شهر اردل در بخش دیگر خطبه های نماز جمعه این هفته شهر اردل با اشاره به اینکه نماز ستون دین است و شهدای گرانقدر اسلامی برای زنده نگه داشتن این اصل مهم و انقلاب اسلامی از جان و مال خود گذشتند ولی امروز می بینیم که  نماز جماعت در بیشتر مدارس شهرستان اردل به فراموشی سپرده شد و مسئواین اموزش و پروش برای نهادینه کردن این  مقوله مهم فرهنگی دست روی دست گذاشتند و هیچ تلاشی نمی کنند.

 سلمان پور با بیان اینکه برگزاری نماز جماعت در مدارس سبب بازدارندگی در بین دانش آموزان شده و از ایجاد و بروز آسیب های اجتماعی در بین آنها جلوگیری می کند، اضافه کرد: اگر فرهنگ نماز در مدارس و جامعه به درستی نهادینه شود غفلت ها و غرورها به حداقل رسیده و هجمه های فرهنگی دشمنان بر روی اقشار مختلف جامعه تأثیر چندانی نخواهد داشت.

 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هفت چشمه, هفت چشمه,
,
,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, نماز جماعت در بیشتر مدارس اردل به فراموشی سپرده شده است/کمترین وظیفه مسئولین آموزش و پرورش الگو و سرمشق قرار دادن شهدا به دانش اموزان است,
,
,
,
, .

 
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه