logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بانه برای دومین سال پیاپی رتبه اول شوراهای آموزش و پرورش استان کردستان را کسب کرد

بانه برای دومین سال پیاپی رتبه اول شوراهای آموزش و پرورش استان کردستان را کسب کرد
مدیر آموزش و پرورش شهرستان بانه از کسب رتبه اول شورای آموزش و پرورش این شهرستان برای دومین سال پیاپی در بین سایر شهرهای استان کردستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  به نقل از  آرباباخبر، رضا خضری به مناسبت فرا رسیدن هفته شوراهای آموزش و پرورش پیش از شروع خطبه های نماز جمعه این هفته شهرستان بانه ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این شورا اظهار داشت: شورای آموزش و پرورش بانه برای دومین سال متوالی از نظر عملکرد، رتبه نخست شوراهای آموزش و پرورش استان کردستان را کسب کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آرباباخبر، ,


وی کسب این موفقیت را مرهون مشارکت مردم در امر آموزش و پرورش و تعامل و هماهنگی مجموعه این شورا در برنامه ریزی و تلاش برای رفع مشکلات آموزشی و تربیتی عنوان کرد و افزود: این موفقیت حاصل تلاش دسته جمعی اعضای شورا می باشد و امیدوارم خدمات این شورا در اعتلای تعلیم و تربیت دانش آموزان این شهرستان افزایش یابد.

خضری در ادامه به نقش مشارکت مردم در برنامه های آموزش و پرورش نیز اشاره کرد و در این باره گفت: با توجه به اینکه آموزش و پرورش ذات مشارکت جویانه دارد بدون مشارکتهای مردمی به سر منزل مقصود نمی رسد.

,
,
,
,


مدیر آموزش و پرورش بانه تصریح کرد: در تاریخ آموزش و پرورش اکثر کشورها ی پیشرفته بسیاری از مسائل و مشکلات آموزشی و تربیتی  به یاری و با مشارکت های مردم حل شده است، لذا برای تحقق هدفهای عالی نظام آموزش و پرورش ، مشارکت مردم  نه تنها ضرورت دارد بلکه یک اصل مهم در این حوزه می باشد.

خضری همچنین از همفکری و همکاری های اولیای دانش آموزان و اعضای انجمن های اولیا و مربیان مدارس قدردانی کرد و گفت: فکر اولیا باید کنار مدیر مدرسه قرار گیرد تا بوسیله خرد جمعی کارهای بزرگی در مدرسه انجام شود.

وی تصریح کرد: شورای آموزش و پرورش هر شهر از امام جمعه یا نماینده ایشان، فرماندار رئیس شورا، رئیس اداره آموزش و پرورش، شهردار یا رئیس شورای شهر در شهرستان، 3 نفر از نمایندگان مدیران مقاطع ابتدایی، متوسطه دوره اول و دوره دوم، 3 نفر از نمایندگان انجمن اولیا و مربیان و رئیس مرکز بهداشت شهرستان یا منطقه یا دکتر معتمد آن شهرستان تشکیل شده است که برای برنامه های آموزشی و مشکلات این حوزه تصمیم گیری می کنند.

مدیر آموزش و پرورش بانه در بخش دیگری از سخانان خود ضمن ارائه گزارشی از وضعیت بی سوادی در شهرستان بانه حاطرنشان کرد، در حال حاضر آموزش و پرورش بانه امکانات و آمادگی لازم برای با سواد کردن جامعه بی سواد این شهرستان در گروه سنی 10 تا 49 سال را دارد ولی تنها مشکلی که در حوزه سواد آموزی بانه وجود دارد جذب افراد بی سواد در این گروه سنی است.

وی با بیان اینکه علم و علم آموزی در اسلام بسیار مقدس و با اهمیت است یادآور شد، خداوند متعال در قرآن کریم در بیش از 700 مورد به صورت مستقیم و غیر مستقیم در خصوص ارزش علم  و فراگیری دانش تاکید فرموده است و این موضوع نشانگر از اهمیت علم و سواد آموزی در اسلام دارد.

خضری، عمران و میزان پیشرفت در هر جامعه ای را منوط به آموزش و پرورش آن جامعه بیان کرد و افزود: امروز جامعه ای پیشرفته و دارای توسعه بیشتری است که سیستم آموزشی در آن جامعه از جوامع دیگر قوی تر باشند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه