logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ساخت بخش جدید بیمارستان شهدای سروستان توسط دو خیّر

ساخت بخش جدید بیمارستان شهدای سروستان توسط دو خیّر
رئیس شورای خیرین سلامت سروستان از احداث ساختمان جدید بخش اتفاقات بیمارستان شهدای این شهرستان با زیر بنای 400 متر مربع توسط دو خیّر نیک اندیش سروستانی در آینده نزدیک خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سروستان ما، غلامرضا نادری رئیس شورای خیرین سلامت سروستان از احداث ساختمان جدید بخش اتفاقات بیمارستان شهدای این شهرستان توسط دو خیّر سروستانی خبر داد و گفت: این پروژه با زیر بنای بالغ بر 400 متر مربع و با هزینه بیش از چهار میلیارد ریال توسط دو خیر سروستانی در محوطه ورودی بیمارستان شهدای سروستان احداث می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سروستان ما،,

, ,

وی همچنین افزود: هزینه اجرای این پروژه توسط آقای حاج صدر الله بابایی سروستانی و همچنین خانواده زنده یاد حاج علیرضا احمد زاده سروستانی تأمین شده که به محض تأیید نقشه  آن توسط واحد فنی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، مراسم کلنگ زنی آن برگزار می شود.

,

 

,

وی در ادامه این خبر با اشاره به برخی مشخصات این پروژه خیر ساز اظهار داشت: ساختمان جدید بخش اتفاقات بیمارستان شهدای سروستان دارای دو اتاق تریاژ، دو اتاق معاینه پزشک، پانزده تخت بیمار، سالن انتظار، واحد های فنی و خدماتی و همچنین ارتباط مستقیم این مجموعه با اتاق عمل از جمله ویژگی های این پروژه می باشد.

,

 

,

رئیس شورای خیرین سلامت سروستان هدف از اجرای این پروژه خیر ساز را کمک به گسترش خدمات رسانی به بیماران مراجعه کننده به این مرکز درمانی اعلام کرد و افزود: با توجه به قرار گرفتن سروستان در محور ترانزیت شمال به جنوب و شرق به غرب کشور و وقوع حوادث گوناگون جاده ای در طول سال و همچنین حجم بالای مراجعه کنندگان به بخش اتفاقات بیمارستان شهدای سروستان، نیاز مبرم به توسعه بخش اتفاقات و افزایش تخت های آن احساس می شد که به لطف خدا و به همت خیرین نیک اندیش سروستانی این مشکل به زودی مرتفع می شود.

,

 

,

وی در پایان این گفتگو ضمن تقدیر از این دو خیر بزرگوار از تلاش ها و همکاری مردم مؤمن و نوع دوست سروستان که طی چهار سال گذشته یار و یاور شورای خیرین سلامت سروستان در جهت گسترش خدمات حوزه بهداشت و درمان بوده اند، تشکر کرد.

,

 

,

انتهای پیام/س

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه