اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

زندان‌های رژیم صهیونیستی راه گوانتانامو را در پیش گرفته‌اند

زندان‌های رژیم صهیونیستی راه گوانتانامو را در پیش گرفته‌اند
زندان‌های رژیم صهیونیستی از شیوه‌های آمریکایی‌ها در زندان گوانتانامو برای شکنجه اسرای فلسطینی استفاده می‌کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از پرس‌تی‌وی، زندان‌های رژیم صهیونیستی برای شکنجه اسرای فلسطینی از شیوه‌های وحشیانه آمریکایی‌ها در زندان گوانتانامو استفاده می‌کنند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


برت ردماین-تیتلی، منتقد انگلیسی، طی مقاله‌ای نوشته است،‌ "امروز چندین زندان مشابه گوانتانامو در اسرائیل وجود دارند. این زندان‌ها با شیوه‌های وحشیانه‌ای شبیه به آنچه که آمریکا در افغانستان به کار می‌برد، اسرای فلسطینی را شکنجه می‌کنند. در این زندان‌ها مکررا حقوق بشر تضییع می‌شود، جنایات جنگی مرتبا اتفاق می‌افتند، و با زندانیانی که اعتصاب غذا کرده‌اند، به بدترین شکل ممکن رفتار می‌شود."


ردماین-تیتلی در ادامه این مقاله می‌نویسد، "قانون خودساخته آمریکایی‌ها مبنی بر بازداشت اداری که بدون هیچ دلیلی اجازه بازداشت افراد بی‌گناه را به نیروها می‌دهد، به زندان‌های رژیم صهیونیستی نیز راه یافته‌ است."


ردماین-تیتلی اقدامات رژیم صهیونیستی مبنی بر توجیه "وحشی‌گری‌های آمریکایی‌ها" را محکوم کرد و افزود، "این رژیم قصد دارد به این وسیله روش‌هایی را که در برخورد با زندانیان به کار میبرد ، همچون تغذیه اجباری اعتصاب‌غذا‌کنندگان، توجیه کند. در گوانتانامو نیز برای تغذیه اجباری زندانیان، لوله‌ای را از درون بینی آنها عبور می‌دهند و از طریق آن، به معده آنها غذا می‌رسانند."


گفته می‌شود بیش از 5 هزار اسیر فلسطینی در زندان‌های رژیم صهیونیستی به سر می‌برند که تعداد زیادی از آنها در اعتصاب غذا به سر می‌برند.



انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه