logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی:

خلاقیت و نوآوری از لازمه های مهم کارآفرینی است

خلاقیت و نوآوری از لازمه های مهم کارآفرینی است
مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور گفت: خلاقیت و نوآوری از لازمه های مهم کارآفرینی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اروم نیوز، موسی زاده مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور صبح امروز در نشستی با ایده پردازان و کارآفرینان آذربایجان غربی که در محل مرکز علمی کاربردی امام حسین(ع) ارومیه ترتیب یافت، گفت: در دانشگاه جامع علمی کاربردی یکی از اهداف مهمی که وجود دارد توجه به مراکز رشد می باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,

وی تصریح کرد: که در همین زمینه نوع خاصی از مراکز در قالب مراکز رشد خوشه فناوری در دانشگاه علمی کاربردی فعالیت دارند.

,

موسی زاده با بیان اینکه 500 هزار دانشجو سهم دانشگاه جامع علمی کاربردی از کل دانشجویان کشور است افزود: امروزه 50 هزار مدرس نیز در این دانشگاه مشغول به فعالیت هستند.

,

مدیرکل پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی ـ کاربردی اظهار داشت: از این رو بایستی بتوانیم از این تعداد دانشجو و ایده های آنها برای فعال سازی صنایع استفاده نماییم تا بتوانیم ایده نور را به ثروت تبدیل کنیم.

,

وی مراکز رشد دانشگاه های علمی ـ کاربردی را مراکز تخصصی عنوان کرد و افزود: این مراکز در تخصصی سازی ایده ها بسیار موثر می باشند.

,

وی با بیان اینکه یک تجارت متشکل از 40 درصد ایده بازار و 45 درصد نوآوری می باشد خاطرنشان کرد: اگر در یک کارآفرینی نوآوری وجود نداشته باشد موفق نخواهد بود.

,

موسی زاده افزود: به کارگیری نوآوری و خلاقیت در مدارس کسب و کار از اولویت های مهمی است که بایستی بسیار مورد توجه قرار گیرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه