اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

قیام یکی ازبزرگترین عشایرموصل علیه داعش

قیام یکی ازبزرگترین عشایرموصل علیه داعش
قبایل بزرگ "شِمَّر" در موصل قیام بزرگی را علیه گروه تروریستی داعش آغاز کرده و ده‌ها تن از افراد این گروه را به هلاکت رسانده اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  تسنیم به نقل از پایگاه خبری المسله خبر داد، یک منبع امنیتی در عراق اعلام کرد قبایل بزرگ "شِمَّر" در موصل پس از کشته شدن یکی از افرادش به دست گروه‌ تروریستی داعش قیام بزرگی را علیه این گروه تروریستی آغاز کرده است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


این منبع تاکید کرد که قبایل شِمَّر تاکنون ده‌ها تن از تروریست ها را طی درگیری با آنان به هلاکت رسانده‌‌اند.

گروه تروریستی داعش یک تن از افراد این قبیله را در مرکز شهر موصل اعدام کرد و در پی آن تعداد بسیار زیادی از افراد قبیله شِمَّر اقدام به تجمع کرده و قیام خود علیه داعش را آغاز کردند.

گروه تروریستی دولت اسلامی عراق و شام موسوم به داعش در روزهای گذشته با حمله به استان نینوا، کنترل بخش‌هایی از شهر موصل در این استان را در دست گرفت و سپس به‌سمت استان صلاح‌الدین در عراق سرازیر شد اما گزارش‌های رسیده حاکی از آن است که دولت عراق عملیات پاکسازی راه‌های موصل و صلاح‌الدین را آغاز کرده است.

بحران امنیتی در عراق امروز، دوشنبه وارد هفتمین روز خود شد. مرجعیت دینی خواست همه افرادی که توانایی دارند به ارتش ملحق شوند و همچنین خواستار حفظ وحدت ملی عراقی‌ها شدند.

,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه