logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  2. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  3. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  4. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  5. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  6. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  7. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  8. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  9. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  10. گسست میان ادعا و واقعیت
  11. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  12. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  13. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  14. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  15. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  16. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  17. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  18. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  19. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  20. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر

فرماندار سرایان:

آموزش های لازم به خانواده ها در خصوص مضرات مواد مخدر باید داده شود

آموزش های لازم به خانواده ها در خصوص مضرات مواد مخدر باید داده شود
فرماندار سرایان گفت: با آموزش های لازم به خانواده ها ،اطلاع رسانی و آگاه سازی از عواقب جبران ناپذیر مواد مخدر به ویژه برای جوانان صورت گیرد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سرایان بیدار، جلسه شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر شهرستان سرایان با حضور فرماندار ،دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر استان ،معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری و سایر اعضا در محل سالن اجتماعات فرمانداری برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سرایان بیدار,

محمد کریمی فرماندار شهرستان سرایان  با تأکید بر اینکه همه‌ مردم چه مسئولان و چه شهروندان باید نسبت به این خطر حساسیت داشته باشند گفت: مهد کودک ها و مدارس نیز باید دید کافی را در کودکان و دانش آموزان ایجاد کنند و در حد توان این مسئله را کم کنیم تا جوانان ما درگیر اینگونه مسائل نباشند و این مسئله که یکی از مهمترین دغدغه های مقام معظم رهبری و خانواده هااست را برآورده نمائیم.

,

رسولی مقدم معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بیان داشت: افزایش کشفیات مواد مخدر توسط نیروی انتظامی هر چند قابل تقدیراست،اما این افزایش نمی تواند به عنوان شاخص مثبت تلقی شود و بایستی در راه مبارزه با مواد مخدر باتوجه به وسعت و عمق مسئله اهتمام بیشتری اعمال شود.

,

دبیر شورای فرعی مبارزه با مواد مخدر استان نیز در این جلسه گفت : اعتیاد با ماده مخدر، بر می گردد به جهل انسان ها و بیشتر در خانواده هایی مشاهده می شود که اطلاعات آنها کم است و باید در این زمینه آگاهی افراد را افزایش داد.

,

زندی در ادامه اظهار داشت: بهترین اقدام برای جلوگیری از ابتلا به این گونه مواد،آگاهی بخشی و اطلاع رسانی است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه