اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

خطیب نماز جمعه شهرکرد:

انقلاب اسلامی ثمره خون هزاران شهید است که باید از آن پاسداری و حفاظت کنیم

انقلاب اسلامی ثمره خون هزاران شهید است که باید از آن پاسداری و حفاظت کنیم
امام جمعه موقت شهرکرد گفت: دهه فجر فرصت بسیاری مناسبی برای معرفی دستاوردهای نظام اسلامی ایران است که باید از این فرصت استفاده کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اساتید برتر ، حجت الاسلام سید ابوالحسن فاطمی در خطبه های دوم این هفته نماز جمعه شهرکرد در مصلی بزرگ امام خمینی شهرکرد  با اشاره به اینکه دستاوردهای انقلاب اسلامی برای نسل جدید به ویژه جوانان در دهه فجر بیان  شود، اظهار داشت: دهه فجر فرصت بسیاری مناسبی برای معرفی دستاوردهای نظام اسلامی ایران است که باید از این فرصت استفاده کرد.

امام جمعه موقت شهرکرد تاکید کرد: کشور ایران به برکت انقلاب اسلامی هم اکنون یکی از قدرتمند ترین کشور های منطقه است.

وی با اشاره به اینکه ایران هم اکنون یکی از امن ترین کشورهای دنیا به شمار می رود، ادامه داد: بسیاری از کشورهای اسلامی مظلوم منطقه در مسیر مقابله با استکبار حرکت می کنند و خواهان داشتن حکومت اسلامی بدون دخالت بیگانه هستند.

حجت الاسلام فاطمی  در ادامه با اشاره به اقتصاد مقاومتی، عنوان کرد: اقتصاد مقاومتی زمینه توسعه و پیشرفت کشور را فراهم می کند و وابستگی ها را به خارج کم می کند.

وی ادامه داد: اقتصاد مقاومتی زمینه ساز حل مشکلات در جامعه است و باید بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

ساده‌زیستی رهبر انقلاب باید الگوی مسؤولان قرار گیرد/ دوری از اشرافی‌گری ضروری است

حجت‌الاسلام ابوالحسن عنوان کرد: رهبر انقلاب که در رأس حکومت اسلامی قرار دارند زندگی ساده‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ای داشته و ساده‌زیستی ایشان باید الگوی همه مسؤولان قرار گیرد.

وی ادامه داد: بعد از هر انقلابی حتی انقلاب‌های آزادی‌بخش، رهبران آن انقلاب‌ها در کاخ‌ها ساکن می‌شوند ولی امام راحل پس از انقلاب اسلامی ایران به کاخ‌ها حتی نگاه هم نکردند و فرمودند به دنبال کاخ‌نشینی تجملات و مسائل فراوان دیگری است؛ از همین رو باید کاخ‌نشینی را فراموش کرد.

فاطمی با مرور حکومت‌هایی که با اعتقاد شیعه در پهنه دنیا ایجاد شدند، اظهار کرد: حکومت سادات طباطبایی در یمن، حکومت سادات حسینی در مازندران، حکومت مرعشی‌ها و حکومت آل‌بویه و بسیاری حکومت‌های با عمر کوتاه و بلند، همه بر مبنای اعتقادات شیعه اما بعضاً نه شیعه دوازده امامی بوده‌اند.

وی با تأکید بر تحت ستم بودن مردم ایران در ادوار مختلف، تصریح کرد: مردم همواره از حکومت‌ها ستم کشیده و جانشان به لب رسیده بود و به ‌محض اینکه کسی علم قیام بلند می‌کرد، به خصوص اگر از منتسبان به آل‌رسول بود با وی همراه می‌شدند.

فاطمی ادامه داد: این حکومت‌ها هیچ‌کدام دوام نداشتند و علت آن است که پس از مدتی ارز‌ش‌های دینی فراموش می‌شد و تجملات و اشرافی‌گری جای آن را می‌گرفت و این‌ها همان چیزهایی است که مقام معظم رهبری همواره مسئولان را از آن برحذر می‌دارند.

وی با بیان اینکه تقریباً تمام رهبران حکومت‌های پیشین از علما بوده‌اند، خاطرنشان کرد: هیچ‌کدام از این علما جایگاه و اعتبارشان به ‌اندازه امام خمینی(ره) نبود. ایشان شخصیتی منحصربه‌فرد داشتند و پس از تشکیل حکومت بر پیاده کردن آموزه‌های دینی و احکام شرعی اصرار ورزیدند.

فاطمی ادامه داد: این نعمتی است که خداوند به مردم ایران بخشید و یک فقیه عالیقدر در رأس انقلاب و حکومت اسلامی قرار داشت، امید است این نهضت مقدس با تمام آثار و برکاتش مستدام باشد.

امام جمعه موقت شهرکرد به سخنرانی مهم امام خمینی(ره) در سال 58 استناد و اظهار داشت: رهبر کبیر انقلاب خطاب به مسؤولان فرمودند ما دو مسئولیت داریم، یک مسئولیت بزرگ و یک مسئولیت کوچک. یکی حفظ کشور، نظام و پیشبرد نهضت اسلامی است که مهم اما کوچکتر از دومی است؛ دیگری حفظ مکتب و چهره دین اسلام است.

این مسؤول با اشاره به سخنان امام خمینی(ره) اضافه کرد: اگر آبروی اسلام حفظ شود اسلام برقرار می‌ماند و به نورافشانی ادامه می‌دهد اما اگر چهره زیبای اسلام خدشه‌دار شود دیگر پیروزی در کار نخواهد بود.

وی با اشاره به لزوم رعایت رفتار و کردار شایسته، تشریح کرد: هر کسی باید در جایگاه خود هدفش حراست از دین باشد و اخلاق اسلامی بر تمام زوایای زندگی فردی و اجتماعی حاکم باشد، باید حواسمان باشد چراکه تنها حکومت در جهان هستیم که اسلامی است

انتهای خبر./

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتید برتر , اساتید برتر , .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, ساده‌زیستی رهبر انقلاب باید الگوی مسؤولان قرار گیرد/ دوری از اشرافی‌گری ضروری است, ساده‌زیستی رهبر انقلاب باید الگوی مسؤولان قرار گیرد/ دوری از اشرافی‌گری ضروری است,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, .,
,
, . , .,
,
, .,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه