اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران:

هنوز سرنخی از فوتی ها نیافته‌ایم

هنوز سرنخی از فوتی ها نیافته‌ایم
معاون امداد و نجات جمعیت هلال احمر استان تهران گفت: متاسفانه علی رغم همه تلاش‌هایی که تاکنون از غرب و شرق ساختمان انجام داده‌ایم، نتوانسته‌ایم به سرنخی برسیم یا اجساد فوتی‌ها را بیرون بکشیم اما تلاش‌ها ادامه دارد و امیدواریم با همکاری مردم این روند تسریع شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، مرتضی مرادی‌پور در پاسخ به اینکه آیا راه نفوذ جدیدی به داخل ساختمان پلاسکو ایجاد شده است، گفت: با توجه به وضعیت موجود، سازمان هلال احمر هم در بخش اورژانس و  هم در بحث امداد و نجات به عنوان پشتیبان اورژانس و آتش‌نشانی کمک کرد و با توجه به اعلام نیازی که انجام شد، نیروهایش را فراخوان داد و ما در کنار سازمان آتش‌نشانی قرار گرفتیم و از سگ‌ها و دستگاه‌های زنده‌یاب استفاده کردیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی با بیان اینکه نیروهای هلال احمر در بحث آواربرداری نیز در حال کمک هستند، تصریح کرد: متاسفانه علی رغم همه تلاش‌هایی که تاکنون از غرب و شرق ساختمان انجام داده‌ایم، نتوانسته‌ایم به سرنخی برسیم یا اجساد فوتی‌ها را بیرون بکشیم اما تلاش‌ها ادامه دارد و امیدواریم با همکاری مردم این روند تسریع شود.

,

مرادی‌پور درباره برخی خبرهای ضد و نقیض مبنی بر اینکه سگ‌های زنده یاب توانستند مناطق مشکوکی را که محبوسین در آنجا قرار داشتند، شناسایی کنند، گفت: باید توجه کرد که شرایط کاری بسیار سخت است و با آوار شهری بسیاری مواجه‌ایم. همچنین با توجه به دود و گرمای زیادی که وجود دارد، علی رغم تمام تلاش‌ها و با اطلاعاتی که آتش‌نشانان درباره نقاطی که احتمال می‌دادند همکاران‌شان در آن‌جا باشند، به ما دادند، هنوز نتیجه‌ای حاصل نشده است.

,

وی ادامه داد: البته به یک یا دو مورد مشکوک برخوردیم اما به نتیجه‌ای نرسیدیم و تاکنون خبر جدیدی وجود ندارد.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه