logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در ادامه سهم خواهی های اصلاحات صورت گرفت:

فشار اصلاح طلبان به اعتدال گرایان در برکناری مدیران اصولگرای قزوین

فشار اصلاح طلبان به اعتدال گرایان در برکناری مدیران اصولگرای قزوین
یکی از اصلاح طلبان صاحب نفوذ استان که خود را کدخدای استان می داند با ارائه لیستی به روزبه استاندار اعتدال گرای قزوین ، خواستار برکناری ۱۸۰ نفر از مدیران دولت قبل در سطح استان قزوین شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل از مجله خبری شهرمینو، یکی از اصلاح طلبان پرنفوذ استان که خود را کدخدای قزوین در سیاست می داند با ارائه لیستی مفصل به روزبه استاندار میانه روی قزوین ، خواستار برکناری ۱۸۰ نفر از مدیران دولت قبل در سطح استان قزوین شد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

هفته گذشته سید مرتضی حسینی نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی ضمن اشاره به این موضوع  گفت: کسانی هستند که هیچ مسئولیتی در استان ندارند ولی ادعای چینش مدیران استان را دارند تا آنجا که استاندار را تهدید به برکناری کرده اند اما باید بدانند هیچ کاری از پیش نخواهند برد.
حسینی با اشاره به داستان انتخاب روزبه به عنوان استاندار قزوین گفت: این آقایان از ابتدا هم به شخص آقای روزبه هیچ اعتقادی نداشتند اما وقتی دیدند قرار است آقای نجار، استاندار قزوین شود بلافاصله با تدارک یک جلسه تشریفاتی در منزل خود، انتصاب استاندار را به نام خود مصادره کردند.
این پرسش وجود دارد که دولتی که خود را معتدل و میانه رو می داند و به شدت به عزل و نصب مدیران به شکل “اتوبوسی” انتقاد داشت چرا باید به کسانی اینگونه باج بدهد؟ سهم خواهی سیاسیون در انتصاب ها همیشه دغدغه اصلی مردم و موضوع داغ رسانه ها بوده است اما انتشار لیستی ۱۸۰ نفره برای عزل آن هم از سوی شخصی که هیچ مسئولیتی در استان ندارد و حتی به گفته حسینی نماینده مجلس به نقل از برادر رئیس جمهور روحانی، با جایگزینی روحانی بجای هاشمی هم موافق نبوده است و به رئیس جمهور توهین کرده است چه معنایی دارد؟

,
,
,

انتهای پیام/۱۰۰۲/ح

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه