به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سهیل سنقر، مسئولین شهرستان سنقرو کلیایی با حضور درمحل آتش نشانی این شهرستان یاد و خاطره شهدای آتش نشان ساختمان پلاسکو را گرامی داشتند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سهیل سنقر,,
معاون فرماندار سنقروکلیایی به همراه سایر مسئولین در محل آتش نشانی این شهرستان با تسلیت شهادت آتش نشانان ساختمان پلاسکو گفت: این حادثه غم انگیز، هشداری در خصوص رعایت ایمنی و مقابله با حوادث در مراحل پیشگیری، مقابله و مدیریت بعد ازحادثه است که باید مورد توجه ویژه قرار گیرد.
,,
افشین رحیمی ازدحام جمعیت و ایجاد راه بندان را از دیگر مشکلات عمده در بحث امداد رسانی ذکر کرد و آموزش و فرهنگ سازی را برای رفع آن ضروری دانست.
,,
وی با بیان اینکه در چند سال گذشته در سنقرو کلیایی آپارتمانهای مسکن مهر احداث شده گفت: در صورت بروز حادثه در این مکانها، آتش نشانی این شهرستان فاقد امکاناتی از قبیل خودرو مجهز به بالابر برای اطفاء حریق در ارتفاع بیش از 2 طبقه می باشد.
,,
معاون فرماندار سنقرو کلیایی فقدان ماشین آتش نشانی پیشرو را از دیگر ضعفهای آتش نشانی برای ورود به کوچه های باریک بخصوص بافت فرسوده دانست و گفت: تهیه تجهیزات آتش نشانی ذکر شده نیازمند اعتبار می باشد که بایستی در برنامه اعتبارات شهرستان پیش بینی شود.
]
ارسال دیدگاه