logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در حمایت از جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی صادر شد؛

بیانیه شورای معتمدین یاران انقلاب اسلامی محلات هشتگانه ی آستارا

بیانیه شورای معتمدین یاران انقلاب اسلامی محلات هشتگانه ی آستارا
شورای معتمدین یاران انقلاب اسلامی محلات هشتگانه ی شهرستان آستارا با صدور بیانیه‌ای حمایت و همراهی خود با جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی را اعلام کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آستارا پرس، شورای معتمدین یاران انقلاب اسلامی محلات هشتگانه ی این شهرستان با صدور بیانیه‌ای به مناسبت تشکیل «جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی کشور» عنوان کرد:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستارا پرس,

حمد و ثنای بیکران، پروردگاری را سزاست که توفیق تشکیل و اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی در تهران را توسط عده ای از دلسوزان نظام را فراهم ساخت.با توجه به تاکیدات کتاب آسمانی الهی قرآن مجید و اهداف روشن و راه شهیدان و اعتقاد به مبانی و اصول و آرمان های امام راحل و رهبر معظم انقلاب و صبغه ی انقلابی و پیروی از ولایت فقیه که سرلوحه جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی می باشد و همچنین عبور از صف بندی های سیاسی و جناحی موجود در کشور برای تحقق هر چه بیشتر مردم سالاری دینی و استقرار عدالت و پیشرفت و آبادانی کشور، همچنین در شرایطی که دشمن ضمن شبیخون فرهنگی مهندسی شده خود،با هدف انحراف انقلاب در اطراف مرزهای ایران اسلامی با تحریک و تجهیز تروریست های دست پرورده خود در صدد مهار و محدود کردن حرکت توفنده انقلاب اسلامی است و در داخل کشور نیز شاهد رکود کمرشکن،فقر،تبعیض،اشرافی گری،رفاه طلبی،بیکاری، فساد اقتصادی و حقوق های نجومی هستیم،خبر اعلام موجودیت جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی بارقه های امید را در دل های همه دوستان و وفاداران به انقلاب و نظام جمهوری اسلامی ایجاد و عزم آنها را برای حل مشکلات موجود و مبارزه همه جانبه با فساد دو چندان کرد.

,

ما اعضای محلات هشتگانه ی شورای معتمدین یاران انقلاب اسلامی شهرستان آستارا ضمن تجدید بیعت با امام راحل عظیم الشان و ولی امر مسلمین جهان حضرت آیت ا… العظمی امام خامنه ای ( مدظله العالی) فارغ از هرگونه وابستگی حزبی و گروهی، حمایت خود را از این اقدام بایسته و شایسته مردمی و انقلابی اعلام داشته و توفیقات روزافزون نظام مقدس جمهوری اسلامی را تحت زعامت ولی فقیه از خداوند منان مسئلت می نمائیم.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه