logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

افزایش بی سابقه قیمت گوشت قرمز در جاجرم

افزایش بی سابقه قیمت گوشت قرمز در جاجرم
در سال‌های اخیر، قیمت بالای گوشت قرمز همواره دهک‌های پایین جامعه را برای خرید این کالای مورد نیاز با مشکل مواجه کرده، اما این روزها خبرها از گرانی بی‌سابقه گوشت قرمز خراسان شمالی و جاجرم حکایت دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جاجرم، گوشت قرمز یکی از پرمصرف‌ترین گوشت‌ها در ایران است که فواید زیادی داشته و منبعی غنی از پروتئین محسوب می‌شود که دارای مقدار زیادی اسیدهای آمینه ضروری مورد نیاز بدن است. هرچند در برخی منابع مصرف بیش از حد گوشت مضر اعلام شده اما نخوردن آن هم مضرات جبران ناپذیری برای بدن به دنبال دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جاجرم،,


در سال‌های اخیر، قیمت بالای گوشت قرمز همواره دهک‌های پایین جامعه را برای خرید این کالای مورد نیاز با مشکل مواجه کرده، اما این روزها خبرها از گرانی بی‌سابقه گوشت قرمز خراسان شمالی و جاجرم حکایت دارد، افزایش قیمتی که احتمالا به حذف کلی این کالای اساسی از سبد بسیاری از خانوارهای کمتر برخوردار استان منجرو شود.

,
,

گرانی علوفه و کشتار بی رویه دام مولد و خارج کردن دام زنده از استان خراسان شمالی باعث افزایش بی سابقه گوشت دام سبک و سنگین در خراسان شمالی شده که این امر در 60 روز مانده به شب سال نو نگرانی آحاد جامعه خصوصا قشر پایین جامعه را در پی داشته است.
گوشت قرمز در روزهای سرد زمستان ماه گذشته هر کیلویی 38 هزارتومان را تجربه کرد این یعنی ارزش 80 درصد حقوق یک کارگر روزمزد که 8 ساعت فعالیتش با یک کیلو گوشت قرمز در این جامعه برابری می کند.
دامداران زمانی که به عینه شاهد بودند که ارزش ریالی شیرهای خام دام های مولدشان از یک بطری آب معدنی کمتر به فروش می رسید و همچنین نهادهای دامی دولتی که همانا غذایی اصلی دام هایشان درشب های طولانی و سرد زمستان به دستشان نمی رسید و بانک های عامل با دید صدقه پردازی و ترحم به آنها نگاه می کردند با یک حساب کتاب دبستانی تصمیم به کنارگذاشتن این حرفه اقتصاد مقاومتی و پر ارزش را گرفتند. که امیدواریم با اتخاذ تدبیر مناسب از سمت مسئولین مشکلات دامداران برطرف شود و شاهد تعادل در قیمت گوشت باشیم.

,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه