logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

۲۱ کمیته و شش ستاد فرعی ستاد بزرگداشت دهه فجر در برخوار فعالیت می کنند

۲۱ کمیته و شش ستاد فرعی ستاد بزرگداشت دهه فجر در برخوار فعالیت می کنند
بر اساس گزارش مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان، تعداد ۲۱ کمیته و شش ستاد فرعی در قالب ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان مسئولیت پیش بینی و اجرای برنامه های این ایام را بر عهده دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از چشم برخوار، جلسه ستاد هماهنگی دهه فجر شهرستان امروز در محل فرمانداری برخوار برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چشم برخوار،,

فرماندار برخوار در این جلسه با تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی و گرامیداشت یاد و خاطره رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام به عنوان یکی از فجر آفرینان ممتاز و همچنین ادای احترام به جانباختگان حادثه پلاسکو در تهران و تقدیر از خدمات آتش نشانان، به جایگاه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و مسئولیت های آن در تکریم و بزرگداشت مناسبت ها و برنامه های ملی و مذهبی پرداخت و بر حفظ شئونات و حمایت از کارکرد های مثبت این شورا تأکید کرد.
اسفندیار تاجمیری با اشاره به وقوع انقلاب اسلامی به عنوان یکی از بزرگترین انقلاب های دنیا در نیمه دوم قرن بیستم اظهار کرد: انقلاب با رهبری بی بدیل امام (ره) و خواست و حمایت مردم در فضای مادی و دو قطبی آن روز با شعار معنا بخشی و زندگی به پیروزی رسید و با راهبری داهیانه مقام معظم رهبری، تلاش های مسئولان و پشتیبانی مردم شرایط مناسبی در عرصه سیاست داخلی و خارجی به ویژه در حوزه امنیت ملی حاکم شد.
وی با اشاره به لزوم بزرگداشت مناسبت های این ایام به ویژه راهپیمایی ۲۲ بهمن خواستار برنامه ریزی و تلاش شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان و دبیر خانه ستاد به منظور برگزاری بهینه مراسم شد.

,
,
,

تاجمیری در ادامه بر بستر سازی حضور و مشارکت گسترده مردم، استفاده از ظرفیت بخش های غیر دولتی، پرهیز از نگاه های کوچک و جریانی در موضع گیری ها و سخنرانی ها، توجه به عرف و وضعیت فرهنگی شهرستان، حضور مؤثر مسئولان و کارکنان دستگاههای اجرایی و دولتی به ویژه تلاش برای انتقال ارزش ها و مفاهیم و پیام های انقلاب به نسل های جدید تاکید کرد.
در ادامه این جلسه حجت الاسلام محمود آبادی امام جمعه دولت آباد و عسگری مسئول شورای هماهنگی تبلیغات استان مواضع و دیدگاه های خود را مطرح و تبادل نظر لازم با مسئولان کمیته ها و ستادهای فرعی شهرستان صورت گرفت.
بر اساس گزارش مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی شهرستان، تعداد ۲۱ کمیته و شش ستاد فرعی در قالب ستاد بزرگداشت دهه فجر شهرستان مسئولیت پیش بینی و اجرای برنامه های این ایام را بر عهده دارند.

,
,
,

این جلسه با حضور مسئول شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان، امام جمعه شهر دولت آباد، مسئولان کمیته های ۲۱ گانه و اعضای ستادهای فرعی به ریاست فرماندار تشکیل شد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه