اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

در جلسه بررسی مسئله ازدواج و طلاق مطرح شد؛

در کشور ما تقریبا در هر ۳ دقیقه یک طلاق اتفاق می افتد/ برگزاری کلاس های آموزشی قبل از ازدواج

در کشور ما تقریبا در هر ۳ دقیقه یک طلاق اتفاق می افتد/ برگزاری کلاس های آموزشی قبل از ازدواج
رئیس دادگستری آزادشهر گفت: در کشور ما تقریبا در هر ۳ دقیقه یک طلاق اتفاق می افتد و از این حیث کشور ما با کشورهای غربی توسعه یافته (از لحاظ صنعتی و کشاورزی) در حال همسو شدن است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از تیتر آزاد٬ جلسه بررسی راه حل های ازدواج پایدار و مبارزه فرهنگی با مسئله شوم طلاق امروز در دفتر رئیس دادگستری شهرستان آزادشهر برگزار شد. در این جلسه آیت ا... شاهرودی نماینده خبرگان رهبری استان گلستان٬ حجت الاسلام والمسلمین عین ا... شهابی امام جمعه شهرستان ٬حجت الاسلام رمضان بازاری جامخانه رئیس دادگستری آزادشهر٬ حبیب شفاهی فرماندار٬حجت الاسلام رضا دیلمی رئیس اداره تبلیغات٬ حجت الاسلام سید مصطفی میرفیضی مدیر حوزه الغدیر و جمعی از دفتر داران ازدواج و طلاق و مسئولین اداره بهداشت ٬ بهزیستی ٬ دادستان و فرمانده انتظامی شهرستان حضور داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتر آزاد٬,

در ابتدای این جلسه حجت الاسلام بازاری رئیس دادگستری آزادشهر ضمن تشکر از حضور مدعوین اظهار کرد: در کشور ما تقریبا در هر ۳ دقیقه یک طلاق اتفاق می افتد و از این حیث کشور ما با کشورهای غربی توسعه یافته (از لحاظ صنعتی و کشاورزی) در حال همسو شدن است.

,

رئیس دادگستری ادامه داد: در آن کشورها نهاد خانواده استحکام چندانی ندارد و رو به زوال است در حالی که در جامعه ما که یک جامعه سنتی و اسلامی است خانواده بنیاد محکمی داشته است. چند صباحی است که به دلیل وجود شبکه های اجتماعی و ماهواره و... این بنیان مقدس در حال تهدید است.

,

 وی افزود: در استان ما آیت ا... شاهرودی دغدغه حل این معضل را دارد و به عنوان یک فرد دلسوز به میدان آمده و بصورت جدی در مقابل طلاق و تبعات طلاق تلاش می کند. 

,

در ادامه جلسه آیت ا... شاهرودی به معرفی طرح پیشنهادی خود برای مبارزه جدی با این معضل جامعه پرداخت و از موفقیت این طرح در شهرستان علی آباد که به عنوان شهری که این طرح بصورت آزمایشی در آن اجرا شده بود سخن گفت.

,

آیت ا... شاهرودی ضمن نشان دادن مستندات موفقیت اجرای این طرح به مدعوین از استقبال مسئولین کشوری و نمایندگان مجلس از این برنامه خبر داد.

,

وی همچنین اعلام کرد : در این طرح تحقیقات گسترده بر روی علل طلاق و راههای پیشگیری از آن ٬ جمع آوری نظرات قضات٬ وکلا و روانشاسان در این خصوص و کارهای کارشناسی گسترده ای انجام شده است.  

,

در طرح نمایند مجلس خبرگان رهبری استان گلستان٬ زوجین مکلف می شوند که قبل از عقد در ۵ ساعت کلاس وظایف اخلاقی ٬  مسائل روانشناختی ٬ ایمنی منزل و خانواده٬ آموزه های بهداشتی و مسائل مربوط به نزدیکی و مقررات قضایی شرکت کنند.

,

a1

, a1,

a8

, a8,

a5

, a5,

a7

, a7,

a2

, a2,

a3

, a3,

a4

, a4,

a6

, a6,

 

,

 

,

 a9

, a9,

 انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه