logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

دادستان دامغان :

اقامه فریضه نماز را باید در جامعه ترویج و گسترش داد

اقامه فریضه نماز را باید در جامعه ترویج و گسترش داد
نماینده مدعی العموم در شهرستان دامغان با بیان اینکه اقامه فریضه نماز را باید در جامعه ترویج و گسترش داد، ابراز داشت: اقامه نماز از موهبت های الهی و اسلام به شمار می رود که عمل دقیق و به موقع به این فریضه از گناه و معصیت در جامعه جلوگیری می کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل تیتریک دامغان ؛ محمدتقی گلی درهمایش دبیران خواهر امر به معروف و نهی از منکر حوزه ها و پایگاه های مقاومت بسیج خواهران سپاه ناحیه دامغان به میزبانی تالار همایش های کانون فرهنگی شهدای این شهرستان با اشاره به اینکه همه ما در قبال احیای فریضه مقدس و با ارزش امر به معروف و نهی از منکر در جامعه مسئول هستیم، افزود: فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر از مقولات مهم و از احکام دینی همه ما مسلمانان محسوب می شود و این مهم می طلبد تا نسبت به انجام این فریضه مقدس در جامعه حساس باشیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تیتریک دامغان ؛ , تیتریک دامغان ؛ , تیتریک دامغان, . ,

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دامغان گفت :  باید ریشه معروف را آبیاری و ریشه منکر را قطع کرد گفت: انجام فرایض دینی به تحقق امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند.

, دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دامغان گفت :  باید ریشه معروف را آبیاری و ریشه منکر را قطع کرد گفت: انجام فرایض دینی به تحقق امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند., دادستان عمومی و انقلاب شهرستان دامغان گفت :  باید ریشه معروف را آبیاری و ریشه منکر را قطع کرد گفت: انجام فرایض دینی به تحقق امر به معروف و نهی از منکر کمک می کند.,

وی افزود: سعادت و خوشبختی انسان ها در گرو عمل به احکام دینی و اسلامی فراهم می شود و فریضه مقدس امر به معروف و نهی از منکر مختص به انقلاب و اسلام نیست بلکه این فریضه از زمان حضرت آدم و حوا نیز وجود داشته است.

, . ,

نماینده مدعی العموم در شهرستان دامغان با بیان اینکه اقامه فریضه نماز را باید در جامعه ترویج و گسترش داد، ابراز داشت: اقامه نماز از موهبت های الهی و اسلام به شمار می رود که عمل دقیق و به موقع به این فریضه از گناه و معصیت در جامعه جلوگیری می کند.

, . ,

گلی با بیان اینکه باید ریشه ایمان و تقوی را در خودمان تقویت کنیم، تصریح کرد: معتقد هستیم با توجه به تاکیدات موکد دین مبین اسلام باید نسبت به واجبات مانند نماز، روزه و احیای فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه حساس و در راستای ترویج و گسترش اسلام و دستوارت قرآن کوشا باشیم.

, .,

وی با بیان اینکه امروزه دیگر دوران ریاست نیست و بلکه دوران مدیریت بر دل ها است افزود: اگر واجبات در جامعه ترک شود، جامعه دینی و اسلامی به نابودی کشیده خواهد شد و باید توجه داشت پرچمدار اصلی کشورما امام زمان ( عج ) است که باید با عمل به دستورات دین اسلام با دشمنی که امروزه خانواده را کانون هدف خود قرار داده است مقابله و مبارزه کنیم و آنان را در انجام اهداف و اقداماتشان ناکام بگذاریم.

, .,


انتهای پیام /

, ,
, انتهای پیام /, انتهای پیام /]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه