اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

طنزنامه؛

نوبختک یا نیو بختک/ سال ۹۶ یارانه‌ها قطع می‌شود

نوبختک یا نیو بختک/ سال ۹۶ یارانه‌ها قطع می‌شود
وقتی به مادر بزرگ اصغر گفتیم درباره نوبخت چیزی می‌داند، گفت که نوبخت مثل طوطی و مرغ مینا سخنگو است و وقتی توی تلویزیون می‌آید سر آدم را می‌برد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از بلاغ، موضوع انشا: چه درسی از سخنان بزرگان می‌گیریم

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بلاغ,

پارسال هم آقا معلم ما موضوع انشا داد درباره سخنان سعدی. مادربزرگ اصغر به ما گفته بود که سعدی مُرده و سخنانش مال قدیم‌هاست، الان دوره و زمونه فرق کرده است و باید به سخنان بزرگان جدید گوش داد.

اصغر گفت بیا اخبار نگاه کنیم و سخنان یکی را که جدید و نو است بنویسیم، توی اخبار نوبخت را نشان داد و ما هم خوشحال شدیم چون هم نو و جدید بود و هم سخنگو بود، وقتی به مادر بزرگ اصغر گفتیم درباره نوبخت چیزی می‌داند، گفت که نوبخت مثل طوطی و مرغ مینا سخنگو است و وقتی توی تلویزیون می‌آید سر آدم را می‌برد.

مادر بزرگ اصغر می‌گوید سخنگویی کار بسیار سختی است و آدم دائم باید سخن بگوید و دهانش کف کند، اما انگار نوبخت این چیزها تو کَتَش نمی‌رود و مثل رادیوی شکسته فقط حرف می‌زند و هرچیز بی‌ربطی را به هم می‌بافد و روی خرابکاری بقیه ماله می‌کشد انگار که بناست.

ما به کافی‌نت رفتیم و کافی‌نتی یه کمی درباره نوبخت به ما اطلاعات داد، ما هم دوباره از مادربزرگ اصغر پرسیدیم و اطلاعات او از ویکی پدیا هم بیشتر بود.

مادربزرگ اصغر به ما گفت: این نوبخت مثله بختک می‌‌ماند، همه‌اش سرو کله‌اش همه جا پیدا می‌‌شود، هر کسی دست توی دماغش می‌کند، او می‌آید یک چیزی می‌گوید.

پدرمان هم می‌گوید: فکر کنم این نوبخت از توی تخم‌مرغ شانسی درآمده است.

مادربزرگ اصغر می‌گوید: نوبخت یه کم خُل وضع و شیرین عقل است، مثلا می‌‌آید توی تلویزیون دزد‌ها را ذخیره می‌کند، یا می‌گوید خجالت بکشید بعداً چطوری می‌خواهید از فریدون معذرت خواهی کنید، ننه اینا آخرش از ما یه چیزی دستی هم می‌گیرند.

مادربزرگ اصغر می‌گوید: اگر خدا بیامرز آقا فتح‌الله زنده بود، با ماشین از روی این نوبخت رد می‌شد تا انقدر توی تلویزیون حرف‌های صدتا یه غاز نزند.

پدر اصغر می‌گوید: وقتی ننه سیاسی می‌‌شود تخت‌گاز می‌رود، از مرحوم آقا فتح‌الله یاد گرفته که یک‌بار با چوب دنبال رضاشاه کرد، حالا راست و دروغش را نمی‌دانم.

مادربزرگ اصغر می‌گوید: ننه‌ی این نوبخت، باید دوتا پشت دستی تو دهن نوبخت می‌زد تا آدم شود، بعضی وقت‌ها شیطون می‌گوید بروم دوتا تو دهنی بهش بزنم و بیایم، همین روزهاست که بیاید توی تلویزیون و بگوید یارانه‌ها امسال نه سال دیگه قطع می‌شود، یکی یه چیز دیگر می‌گوید این می‌‌آید دق و دلیش را سر یارانه خالی می‌کند، شده مثل فردوسی‌پور.

پدر اصغر گفت: ننه شیطون رو لعنت کن.

ما هم دیگر ترسیدیم بیشتر از مادربزرگ اصغر سوال بپرسیم.

این بود انشای ما
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه