logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نظرزیباکلام درباره‌رابطه‌کارگزارن واصلاحات

نظرزیباکلام درباره‌رابطه‌کارگزارن واصلاحات
یک فعال اصلاح‌طلب با بیان اینکه کارگزاران پدرخوانده جریان اصلاحات نیست، گفت: کارگزاران بر اقتصاد و آزادی‌های اقتصادی تاکید دارد در حالی که احزابی مانند مشارکت ـ منحله ـ به دنبال آزادی‌های سیاسی هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  صادق زیباکلام فعال اصلاح‌طلب در گفت‌وگو با فارس، درباره انتقاد برخی اصلاح‌طلبان از پدرخواندگی کارگزاران برای جریان اصلاح‌طلبان اظهار داشت: اصلاح‌طلبی و اصلاحات خواستن در ایران یک گروه و یا یک شخصیت نیست بلکه اصلاحات در واقع یک طیف و یک مجموعه است همانطور که اصولگرایی نیز این چنین است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

زیباکلام با بیان اینکه از جبهه مشارکت و دفتر تحکیم وحدت که غیرقانونی اعلام شده‌اند تا کارگزاران و حزب اعتدال و توسعه همه اصلاح‌طلب محسوب می‌شوند، گفت: همه آنها خواهان تغییر و تحول، آزادی‌های سیاسی، رفع حصر و نظارت استصوابی و حاکمیت قانون هستند.

این فعال اصلاح‌طلب درباره اینکه چه تفاوت‌هایی برای خاستگاه این احزاب قائل هستید، تصریح کرد: خواستگاه بعضی از آنها از درون جناح راست بوده که به تدریج تحول یافته و اصلاح‌طلب شده است اما در حال حاضر از نظر دموکراسی‌خواهی مشترک هستند.

وی دلیل انتقاد اصلاح‌طلبان از پدرخواندگی کارگزاران برای اصلاح‌طلبان گفت: گزارش روزنامه آرمان به هیچ‌وجه مانیفست اصلاحات نیست و این روزنامه سخنگوی اصلاح‌طلبان محسوب نمی‌شود.

زیباکلام با اشاره به نقاط مشترک کارگزاران و اصلاح‌طلبان در عین حال به اختلاف نظر آنها اشاره کرد و گفت: کارگزاران بر اقتصاد و آزادی‌های اقتصادی تاکید دارد در حالی که احزابی مانند مشارکت به دنبال آزادی‌های سیاسی هستند.

این فعال اصلاح‌طلب در پاسخ به این سوال که آیا شما کارگزاران را پدرخوانده جریان اصلاحات می‌دانید یا خیر گفت: نه اصلا اینطور نیست و خوشبختانه رهبری اصلاح‌طلبان از قالب فردی به سمت و سوی یک حرکت جمعی می‌روند و در حال حاضر آقایان هاشمی، خاتمی و سیدحسن خمینی به عنوان رهبران اصلاحات مطرح هستند.
 
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه