اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نبود وسایل حمل و نقل عمومی بزرگترین مشکل کارگران شاغل در شهرک صنعتی اشتهارد

نبود وسایل حمل و نقل عمومی بزرگترین مشکل کارگران شاغل در شهرک صنعتی اشتهارد
با وجود اینکه هر روز شاهد اعزام شمار زیادی از کارگران به شهرک صنعتی اشتهارد هستیم ولی تا به حال هیچ اقدامی برای تامین وسایل حمل نقل عمومی برای انتقال کارگران به شهرک صنعتی اشتهارد نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تات خبر، شهرک صنعتی اشتهارد با بیش از ۸۰۰ کارخانه فعال و با بیش از ۲۵ هزار شاغل یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی کشور است.نزدیک ترین شهرها به این شهرک صنعتی به ترتیت ۵، ۲۰، ۲۵، ۳۵ کیلومتر با آن فاصله دارند و کارگران از فاصله های دور حتی از تهران هر روز برای کار به این شهرک سفر می آیند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تات خبر, شهرک صنعتی اشتهارد با بیش از ۸۰۰ کارخانه فعال و با بیش از ۲۵ هزار شاغل یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی کشور است.نزدیک ترین شهرها به این شهرک صنعتی به ترتیت ۵، ۲۰، ۲۵، ۳۵ کیلومتر با آن فاصله دارند و کارگران از فاصله های دور حتی از تهران هر روز برای کار به این شهرک سفر می آیند.,

نزدیک ترین شهر به شهرک صنعتی اشتهارد است که ۵ کیلومتر با ان فاصله دارد به همین دلیل بیشترین شاغلین این شهرک صنعتی ساکن این شهر هستند.

,

شاغلین و کارگران به روش های مختلف به محل کار خود در شهرک می رود، برخی با وسیله ی شخصی، برخی دیگر با سرویس هایی که کارخانه ها برای آن ها در نظر گرفته است و بیشتری این افراد با تاکسی های خطی به محل کار خود می روند.

,

حال سوال این است که با وجود حجم بالای تعداد افرادی که هر روز به شهرک سفر می کنند، چرا وسایل حمل و نقل عمومی برای انها پیشبینی نشده است؟!

,

مشکلی که همواره توسط مردم شهرستان مطرح شده است ولی تا به حال هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرقته است.

,

نکته مهم اینجاست که با برنامه ریزی مناسب و تامین وسایل حمل و نقل عمومی برای کارگران علاوه بر کمک به کارگران، در بالا بردن بهره وری تولید کارخانجات شهرک صنعتی اشتهارد نیز کمک می کند لذا می توان با همکاری کارخانه و تامین مالی بخشی از آن، شاهد اجرای این طرح در این شهرک باشیم.

,

یکی از دلایل انجام نشدن این طرح شاید هزینه مالی بالای آن است ولی می توان تنها در زمان های پیک رفت و آمد این طرح را اجرا کرد، زمان های مانند ساعت ۶ الی ۸ صبح و ۴ الی ۶ بعد از ظهر که بیشترین رفت آمد به شهرک صنعتی رخ می دهد.

,

سخن پایانی اینکه با برنامه ریزی مناسب و دقیق می توان این طرح را اجرایی کرد ولی متاسفانه این طرح با وجود آگاهی مسئولین از این مشکل بزرگ کارگران و همین طور صنعت گران، در حال خاک خوردن است.
 

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه