به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از ارزوئیه خبر؛ جلسه شورای اداری شهرستان ارزوئیه در خصوص اقتصاد مقاومتی با حضور بختیاری نماینده مردم شهرستانهای بافت، رابر و ارزوئیه در سالن اجتماعات فرمانداری ارزوئیه برگزار گردید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ارزوئیه خبر,این جلسه با پرسش و پاسخ مسوولین ادارات شهرستان شروع شد، که آنچه در این جلسه حائز اهمیت بود این است که روسای ادارات شهرستان همگی از نبود امکانات کافی و مشکلات حوزه خود صحبت کردند و کسی از اقدامات انجام شده تقدیر نکرد.
,روح الامینی شهردار ارزوئیه در این جلسه گفت: متاسفانه بدهیها شهرداری را زمین گیر کرده است، بسیاری از کوچه های شهر که خاکی اند و قرار شده است حدود ۶۰۰تن قیر برای آسفالت دست ما برسد و ما هنوز منتظریم، ساختمان شهرداری مناسب نداریم، ماشین آتش نشانی نداریم، امیدواریم در بحث ریالی قولهایی را که داده ایم را عمل کنیم و بدهیها را بپردازیم.
,در ادامه مهدی پور مسوول محیط زیست شهرستان گفت: قرار گرفتن قسمتی از پارک ملی خبر در این شهرستان باعث شده که ما نیروی کافی برای حفاظت از آن نداشته باشد و منتظر اعتبار در این خصوص هستیم.
,سپس سلطانی مدیر امور آب شهرستان بیان کرد: ۲۰خانوار روستای تخت خواجه آب آشامیدنی مناسب ندارند، مسیر آب از چیل آباد به وکیل آباد پیشرفت ده درصدی داشته و۹۰درصد آن را می توانیم از صندوق توسعه ملی اعتبار بگیریم تا آب ۲۰روستا پایدار شود، طرح فاضلاب وکیل آباد از تیرماه سال آینده کلنگ زنی می شود که این مجوز را سال۸۹-۹۰ به ما داده اند.
,
همچنین سپس خانم ایرانپور، رئیس دانشگاه پیام نور شهرستان در انتقاد از تخصیص اعتبار برای ساخت دانشگاه پیام نور شهرستان گفت: وضعیت آموزش عالی در این شهرستان اسفناک است از سال ۸۶این دانشگاه افتتاح شده که حدود۴۰۰فارغ التحصیل و ۲۵۰دانشجو در ۹رشته داریم که مشکل اصلی آن پروزه ساخت ساختمان آموزشی دانشگاه است که از سال۹۱راکد مانده است.
در ادامه رئیس هلال احمر شهرستان ضمن انتقاد از کمبود پایگاه و کمبود نیروافزود: ما در این شهرستان ۲نفر نیرو بیشتر نداریم و فاصله شهر ارزوئیه با بخش صوغان یک پایگاه لازم است زیرا فاصله زمانی زیاد است پس برای ایجاد پایگاه و جذب نیرو باید کاری شود.
سپس در ادامه بخشدار صوغان در خصوص راه نامناسب بخش صوغان گفت: یکی از معضلات ما راه ارتباطی نامناسب است، خصوصا جاده ارتباطی آبدشت و علی آباد که با تردد ماشین های سنگین روبرو است و تا بحال منجر به کشته شدن تعدادی از مردم شده است، همچنین درر بحث آنتن دهی موبایل و اینترنت با مشکلات مواجه هستیم در بحث اراضی دولتی برای ساخت مسکن و ارائه آن به مردم یک مشکل اساسی روبرو هستیم در این خصوص باید فکری شود.
اسماعیل کاخ فرمانده سپاه شهرستان ارزوئیه در سوالی از نماینده شهرستان پرسید: با توجه به تاکید حضرت آقا در بحث تشکیل اقتصاد مقاومتی که مثل زمان جنگ ستاد فرماندهی به صورت شبانه روزی در خط مقدم می جنگیدند آیا ستاد اقتصاد مقاومتی دولت الان به صورتت جهادی و شبانه روزی است؟ همچنین رئیس جمهور در سوالی خبرنگاری که پرسید برخی میگویند وقتی هواپیما میخرید، چه خاصیتی برای مردم دارد؛ گفت: خرید هواپیما صنعت گردشگری را به حرکت در میآورد. خرید هواپیما برای راننده تاکسی، هتلدار و برای کسانی که در مسئله گردشگری فعال هستند، خاصیت دارد، منظور وی چه بود؟
,
,
,
بعد از سوالات مسوولین ادارات بختیاری نماینده شهرستان در مجلس شورای اسلامی در جواب فرمانده سپاه ارزوئیه بیان کرد: برداشت بنده از گفته رئیس جمهور این است همانجور که به تاکسی نیاز داریم به هواپیما نیاز داریم تا عده ای را که نیاز به سفر هوایی دارد جابجا کند و آنها نیز کارهای خود انجام دهنداگر توریست بیاید باید جابجا شوند باید هواپیما باشد اینجوری توریست بیشتری می آید.
,
نماینده شهرستان ارزوئیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص تعامل برخی ادارات گفت: جهاد کشاورزی باید محیط زیست و منابع طبیعی را حفظ نمائید، وی همچنین در بحث کشت زعفران و جایگزینی آن در زمین های ارزوئیه گفت: در کم آبی این کشت مناسب است باید کارگروهی تخصصی توسط شما پیگیری شود تا در مجلس ارائه شود.
وی در بحث معضل اشتغال جوانان شهرستان خاطر نشان کرد: ۷۰درصد مراجعین به بنده در بحث اشتغال می باشد که همگی تحصیلات عالی دارند، در ارزوئیه در بحث کشاورزی و دامپروری زمینه های مناسب وجود دارد باید یک تیم با مدیریت جهاد کشاورزیتشکیل شود، طرحی راا تبیین کنیم ،در بحث اقتصاد مقاومتی مدیران صورت جلسات پیگیری نمایند و مدارک لازم برای دریافت وام به بانک ها ارائه دهند و مدیران هر روز جوابگوئی مردم در بحث ارائه وام جوابگو باشند و نباید مردم معطل باشند.
بختیاری همچنین در ادامه در خصوص مشکل دانشکده فنی شهرستان گفت: قرار شد هیئت امنای تشکیل دهند و پول جمع کرده تا ردیف اعتباری تخصیص یابد یک میلیارد پول به اسم دانشگاه باهنر در حساب آن دانشگاه است که بلا استفاده مانده است باید پیگیری شود تا آن پولل برگردانده شود.
نماینده شهرستان ارزوئیه در بحث مشکلات جاده حمل و نقل تصریح کرد: در این سال ها فقط ۳ کیلومتر جاده سازی داشتیم باید مشکلات مکتوب نوشته شود تا پیگیری شود با صحبت نتیجه ای حاصل نمی شود.
وی در خصوص مشکلات شهرداری و اداره آب ارزوئیه اظهار داشت: از زمان بنده یک کامیون به شهرداری داده شده و کارهای آتش نشانی ارزوئیه در حال اجرا است، در بحث آب نیز مصوبات خوبی داشته ایم، قرار شد کنتورهای هوشمند در چاه ها گذاشته شود.
,
,
,
,
بختیاری در خصوص مشکلات دانشگاه پیام شهرستان گفت: بحث آموزش عالی و دانشگاه پیام نوربه خاطر نقدینگی و دانشجوی پایین قرار شده واحدهاهی زیان ده حذف شود، ما نیز پیگیری این مشکل هستیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه