اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

بیانیه کانون شهید آوینی دانشگاه پیام نور رشت به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن:

تقویت خط مقاومت در کشور دست آوردهای بزرگی برای ملت ایران به همراه داشته است

تقویت خط مقاومت در کشور دست آوردهای بزرگی برای ملت ایران به همراه داشته است
کانون شهید آوینی دانشگاه پیام نور رشت در بیانیه ای که به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن صادر نموده اعلام کرد: هرگاه خط مقاومت در کشور و خصوصاً درسیاست خارجی ما تقویت شده است دست آوردهای بزرگتری برای ملت ایران به همراه داشته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو، کانون شهید آوینی دانشگاه پیام نور رشت در بیانیه ای که به مناسبت یوم الله ۲۲ بهمن صادر نموده اعلام کرد: هرگاه خط مقاومت در کشور و خصوصاً درسیاست خارجی ما تقویت شده است دست آوردهای بزرگتری برای ملت ایران به همراه داشته است.
متن بیانیه به شرح زیر است:
“وَ نُرِیدُ أَن نَّمُنَّ عَلَیَ الَّذِینَ استُضعِفُوا فِی الأَرضِ وَ نَجعَلَهُم أَئِمَّهً وَ نَجعَلَهُم الوَارِثینَ”» (قصص/۵)
پیروزی انقلاب اسلامی علاوه بر اینکه عزت و استقلال را برای ملت ایران به ارمغان آورد زلزله‌ای ویرانگر برای جهان غرب و نظام سلطه بود.
ملت مسلمان ایران در حالی سی هشتمین بهار  انقلاب را جشن می گیرند که جهانیان، محوِ تماشایِ عظمت و اقتدار خیره‌کننده ملت ایران شده و در پرتو امواج بیداری ‌بخش این انقلابِ بزرگ الهی، مناسبات و معادلات ساختِ قدرت جهانی، خارج از اراده مستکبران و نظم ادعایی قدرت‌های سلطه‌گر به نفع مستضعفین و ملل آزاده و حق‌طلب بر هم ریخته و بشریت در حال گذر از یک پیچ تاریخی مهم و سرنوشت ساز قرار گرفته است و بیش از هر مقطع زمانی، بستر تحقق وعده خداوندی برای “حکومت جهانی مستضعفین” و درک ظهور “موعود” مهیا شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو,
,
,
,
,

این در حالی است که در این مدت دشمنان قسم خورده اسلام و انقلاب لحظه ای از توطئه و انتقام جویی دست نکشیده اند. با توجه به عزم راسخ ملت ایران برای تحقق آرمان های انقلاب اسلامی و با توجه به اینکه امت اسلامی در ایران الگویی برای سایر ملل و نمونه ای قابل اتکا برای رهایی از سلطه، ایستایی در برابر ظلم و آزادی و آزادگی در سایه‌سار ایمان و تعهد به شمار می‌روند، انتظار می‌رود تا  ایستادگی و مقاومت و عزت مداری مسوولان قوای مختلف نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران نیز آنچنان مشهود باشد که هیچ خناس بدخواهی نتواند دسیسه و فتنه ‌تازه‌ای را فراهم کرده و خواب پریشان ایجادِ تزلزل در عزمِ راسخِ مردم مسلمان ایران اسلامی را در سر بپروراند.

,

با توجه به دشمنی های آمریکا با ملت ایران که از ابتدای پیروزیِ انقلاب اسلامی به گونه های مختلف، از حمله نظامی تا تحریم اقتصادی ادامه داشته و با توجه به مواضع سخیف و گستاخانه اخیر دولتمردان آمریکایی در قبال ملت ایران،کانون شهید آوینی پیام نور رشت تاکید می کند که هرگونه اعتماد به آمریکا و سازش با این مستکبر، خیانت به ملت و خون هزاران شهید می باشد.

,

 این نکته نیز لازم به یادآوری است که هرگاه خط مقاومت در کشور و خصوصاً درسیاست خارجی ما تقویت شده است دست آوردهای بزرگتری برای ملت ایران به همراه داشته است.

,

اکنون که تقریبا هرروز تغییر وتحولات و ناامنی هایی رادرمنطقه و جهان توسط استکبار جهانی و عوامل و مزدوران آنها درمنطقه شاهدیم بر ما لازم است تا با حمیت و عزم بیشتری در راهپیمایی عظیم یوم الله ۲۲ بهمن حضور پیدا کنیم تا پیام شهدای انقلاب اسلامی را یکبار دیگر به گوش برخی اشخاص وافراد فراموش کار و دشمن شادکن در داخل و همچنین به استکبار جهانی به ویژه آمریکای جنایتکار و مزدورانش در منطقه و رژیم غاصب صهیونیستی برسانیم و این پیام را بدهیم که تک تک ملت ایران تا آخرین قطره خون خود در راه دفاع از آرمان های شهدا و امام و رهبری که نمونه بارز آن شهدای مدافع حرم می‌باشند، با ایمان واقتدار هستند.
لذا کانون شهید آوینی  دانشگاه پیام نوررشت از ملت ایران به ویژه دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان فهیم گیلانی جهت حضور باشکوه در راهپیمایی عظیم ۲۲ بهمن دعوت بعمل می‌آورد تا ان شاالله یکبار دیگر با آرمان های امام وشهدا تجدید پیمان کنیم وجمله فراموش نشدنی امام (ره) که فرمودند:«آمریکا هیچ غلطی نمیتواند بکند» را فریاد بزنیم.

,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه