logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ساخت فیلم داستانی "یک روز" ویژه شبکه سوم سیما در کرج کلید خورد

ساخت فیلم داستانی "یک روز" ویژه شبکه سوم سیما در کرج کلید خورد
ساخت «یک روز » فیلم داستانی شبکه سوم سیما که با نگاهی ویژه به آسیب های اجتماعی جامعه می پردازد در کرج کلید خورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امین بسطامی کارگردان تلویزیونی در گفتگو با اسنا با اعلام این خبر افزود: این کار به سفارش مرکز مبارزه با مواد مخدر برای شبکه سوم سیما ساخته می شود که قرار است در این مجموعه به آسیب های اجتماعی جامعه پرداخته شود.

وی به معرفی عوامل این کار تلویزیونی اشاره کرد و گفت: بابک رحیمی تهیه کنندگی این کار را بر عهده دارد، امین بسطامی کارگردان، سعید مقدم مشاور کارگردان و اکبر آقا محمدی تصویر بردار و جمشید اکبر زاد از جلوه های ویژه بصری این کار است.

بسطامی با بیان اینکه کل لوکیشن این برنامه در کرج اجرا شده است، خاطر نشان کرد: بنا به برنامه ریزی های انجام شده قرار بر این است که از هفته آینده این برنامه بر روی آنتن شبکه سوم سیما برود.

وی ادامه داد: این کار با عنوان « یک روز » یک کار داستانی است که در مرحله تدوین است و با نگاهی ویژه به آسیب های اجتماعی جامعه می پردازد.

کارگردان تلویزیونی عنوان کرد: کودکان کار، بچه های طلاق، جنگ، خشونت، اعتیاد و تمامی آسیب های اجتماعی که باعث از هم پاشیدگی خانواده ها، جامعه و کشور می شود عنوانین این فیلم می باشند.

بسطامی به اهداف ساخت این فیلم داستانی اشاره و اظهار کرد: مبنای ما برای ساخته شدن این کار این است که آسیب های اجتماعی زننده ای که در جامعه هستند را نشان دهیم.

وی افزود: هدف از این کار داستانی به نمایش گذاشته شدن آسیب هایی است که بیشتر به روی خانواده ها تاثیر می گذارد و ساخته شدن شهری عاری از هر گونه آسیب اجتماعی است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اسنا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه