logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

در بازدید از حاشیه شهر زاهدان عنوان شد؛

رفع معضلات حاشیه نشینی راهی برای پیشگیری از جرایم وآسیب های اجتماعی

رفع معضلات حاشیه نشینی راهی برای پیشگیری از جرایم وآسیب های اجتماعی
رئیس دبیرخانه کارگروه مرکزی پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد شهری گفت: رفع معضلات حاشیه نشینی راهکاراصلی مدیریت پیشگیری از جرایم وآسیب های اجتماعی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دادمردان، عصر دیروز سه شنبه رئیس دبیرخانه کارگروه مرکزی پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد شهری به همراه جمعه از مسئولین قضایی و دولتی استان از محلات حاشیه شهر زاهدان بازدید کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دادمردان,

در این بازدید حسین میرزایی اظهار داشت: متاسفانه پهنه شمالی زاهدان که هسته اصلی و مرکزی شکل گیری این شهر بوده به حاشیه شهر تبدیل شده است.

,

وی ادامه داد: اکثر افرادی که از روستاها قصد مهاجرت دارند و همچنین اتباع بیگانه مهاجر این مکان را در زاهدان به عنوان محل سکونت انتخاب می کنند.

,

رئیس دبیرخانه کارگروه مرکزی پیش بینی و پیشگیری از گسترش بافت های ناکارآمد شهری  با بیان اینکه حاشیه شهرها بستر ارتکاب بسیاری از جرایم است، افزود: مجرمان در این محل ها امکان اختفا پیدا می کنند و در همین راستا معاونت پیشگیری از وقوع جرم قوه قضاییه دو راهبرد اساسی را در این زمینه ارائه کرده است که اولین راهکار توانمندسازی سکونتگاه های غیررسمی و دیگری پیشگیری از ایجاد مناطق حاشیه نشین جدید است.

,

میرزایی در پایان گفت: رفع معضلات حاشیه نشینی راهکاراصلی  مدیریت پیشگیری از جرایم وآسیب های اجتماعی است.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه