logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

گیلان میزبان پنجمین المپیاد پایگاه های استعدادیابی بسیج

گیلان میزبان پنجمین المپیاد پایگاه های استعدادیابی بسیج
پنجمین المپیاد پایگاه های استعدادیابی بسیج با حضور مسئولین لشگری و کشوری به میزبانی استان گیلان در شهرستان رشت برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل ازسایت سازمان ورزش بسیج مستضعفین این المپیاد که با عنوان «گرامیداشت نوجوان شهید  اخلاقی» با حضور بیش از 800 نفر از فراگیران پایگاه ها انجام می شود در 7 رشته ورزشی افراد زیر 14 سال از 13 تا 15 شهریور ماه به میزبانی استان گیلان برگزار می شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

المپیاد پایگاه های استعدادیابی به عنوان رویدادی فرهنگی ورزشی با اهداف ارتقاء سطح فنی و فرهنگی ورزشکاران حاضر در پایگاه های استعدادیابی از سال 1388 در برنامه های سازمان ورزش بسیج قرار گرفته است.

,

این المپیاد به عنوان اولین گام ورود ورزشکاران نونهال حاضر در پایگاه های استعداد یابی سطح کشور به عرصه مسابقات قهرمانی قلمداد می شود، لذا در برگزاری آن بیش از جنبه فنی و قهرمانی به جنبه های تربیتی از جمله همکاری های تیمی، کمک به دوستان و احترام به قوانین توجه شده است. لازم به ذکر است، پنجمین المپیاد به میزبانی استان گیلان شهرستان رشت از 13 شهریوراستارت زده میشود و تا 15 شهریور ماه 92 ادامه خواهد داشت .

,

این المپیاد گرامیداشت یاد و خاطره نوجوان ترین شهید دوران دفاع مقدس که 11 سال سن داشت، از روستای شگیم نیکشهر در استان سیستان و بلوچستان که رزمندگانش همچون شیر به میادین نبرد شتافتند و در جبهه های نبرد حق علیه باطل حماسه ها آفریدند برگزار می شود .

,

قسمتی از نامه های شهید  اخلاقی :

,

بعد از مدتی که شهید دونامه از جبهه برای خانواده فرستاد، او در این نامه ها نوشته بود (( مادر اگر شهید شدم ناراحت نشوید. برای من گریه نکنید و برای اسلام و رزمندگان اسلام و انقلاب دعا کنید . اینجا حال من خوب است . دعایم کنید چون ما به دعای شما نیاز داریم . من از تمام زحمت هایی که برایم کشید تشکر می کنم ، چون تو گردن من حق داری . مادرم شیرت را حلالم کن و مرا ببخش و اگر شهید شدم هنگام تشیع جنازه من بگویید : شهیدان زنده اند الله اکبر،‌نگویید مرده اند الله اکبر. چون شهیدان در پیشگاه خداوند روزی می خورند .

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه