logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس :

پیروی از ولایت فقیه، راه نفوذ دشمن را می بندد/ انقلاب اسلامی توانسته با موفقیت از مشکلاتی همچون فتنه عبور کند

پیروی از ولایت فقیه، راه نفوذ دشمن را می بندد/ انقلاب اسلامی توانسته با موفقیت از مشکلاتی همچون فتنه عبور کند
نقوی حسینی با بیان اینکه پیروی از ولایت فقیه، راه نفوذ دشمن را می بندد، گفت: در مملکتی که رهبری به بزرگی امام خامنه ای دارد، دشمن توانایی نفوذ ندارد و انقلاب اسلامی توانسته با موفقیت از مشکلاتی همچون فتنه عبور کند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سیدحسین نقوی‌ حسینی سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در گفتگو با «تهران نیوز» با اشاره به صحبت های رئیس پدافند غیرعامل مبنی بر اینکه ممکن است بعضی از احزاب سیاسی با تغییر مفاهیم و اهداف بخواهند اهداف نفوذ را در کشور پیش ببرند، گفت: این یاوه گویی های آمریکا و حامیانشان در ایران که به دنبال منافع آنها هستند، تازگی ندارد و از همان اوایل شکل گیری انقلاب اسلامی و ورود حضرت امام(ره) به ایران و پیروزی انقلاب اسلامی، چنین موضوعاتی وجود داشت و باید گفت که در هر کشوری، افراد نفوذی هم هست اما نباید فراموش کنیم که جمهوری اسلامی که حاصل خون شهیدان هست، صاحب دارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تهران نیوز,

وی ادامه داد:ما فقط تنها چیزی را که نباید از دست بدهیم و نباید پشتش را خالی کنیم و ایمانمان روز به روز باید نسبت به آن بیشتر شود، بحث ولایت است، چرا که نفوذی ها نمی توانند در مملکتی که رهبری به بزرگی امام خامنه ای دارد، نفوذ کنند، هر چند در طول این چند سال، تعدادی فتنه گر تلاش کردند که مشکلاتی را برای کشور ایجاد کنند که انقلاب اسلامی با پیروزی از این مشکل هم عبور کرد.
سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ادامه داد: امام(ره) فرمودند که امریکا هیچ غلطی نمی تواند کند و این یعنی اینکه همه زیاده طلبان که می خواهند دست به سوی ایران دراز کنند،دستشان بریده می شود و ما نگرانی نداریم، چرا که حضور رهبر انقلاب باعث می شود که نگران امور نباشیم و این در صورتی تحقق پیدا می کند که گوش به فرمان امر ولایت فقیه باشیم واگر پا به پای امام خامنه ای حرکت کنیم و فرامینش را مو به مو اجرا کنیم، مشکلی نخواهیم داشت و راه نفوذ دشمن را بسته ایم.
نقوی حسینی تاکید کرد: اگر قدرت و توانایی رهبر را باور داشته باشیم، هیچ مشکلی نداریم چرا که نائب امام زمان (عج) این حکومت را اداره می کند و کشورمان، حاصل خون شهداست و باب شهادت همچنان برای ایرانیان باز است.
وی در پایان اظهار داشت:در کشورمان هستند افرادی که افکارشان در جهت تعامل با شیطان بزرگ است که موفق نخواهند شد.

,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه