logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی؛

اولین مرکز تخصصی توانبخشی و حرفه‌آموزی معلولان شهرستان فریمان افتتاح‌شد+ تصاویر

اولین مرکز تخصصی توانبخشی و حرفه‌آموزی معلولان شهرستان فریمان افتتاح‌شد+ تصاویر
اولین مرکز تخصصی توانبخشی و حرفه آموزی معلولان شهرستان فریمان با عنوان «مهرسام» با حضور جانشین معاون اجتماعی اداره‌کل بهزیستی استان خراسان رضوی و جمعی از مسئولان فریمان راه‌اندازی‌ شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرفریمان، صبح امروز، اولین مرکز تخصصی توانبخشی و حرفه‌آموزی معلولان شهرستان فریمان با حضور  جانشین معاون اجتماعی اداره‌کل بهزیستی استان خراسان رضوی، معاون فرماندار و تعدادی از مسئولان ادارات و خانواده معلولان افتتاح‌شد.


 مرکز حرفه‌آموزی مهرسام فریمان، در فضایی بالغ بر 400 مترمربع در خیابان امام خمینی5 فریمان و با اعتباری بالغ بر 30میلیون تومان توسط بخش خصوصی راه‌اندازی‌شد و معلولان به آموزش هنرهایی از قبیل معرق‌کاری، گلیم، تابلوفرش، شال و روسری، جاروبافی ، سبدبافی می‌پردازند.


محمدکتابی، جانشین معاون اجتماعی بهزیستی استان خراسان رضوی در این مراسم با تشکر از زحمات محمود برزگر سرمایه‌گذار و مدیر این مرکز اظهارداشت: همه باید کمک‌کنیم تا افرادی که دارای مشکلات ذهنی و عقب‌ماندگی هستند را یاری‌کنیم.
کتابی ادامه‌داد: افرادی که در این مرکز به‌کارگیری می‌شوند نسبت به دیگر افراد کم‌توان ذهنی از شرایط بهتری برخوردار هستند، لذا اگر چه این مرکز در ابتدای امر با مشکلات و کمبودهایی روبرو خواهدبود اما این نوید را می‌دهم که امیدواریم در سال آینده اعتبارات خوبی به این بخش اختصاص‌یابد.


جواد تیموری ، معاون فرماندار فریمان هم در این مراسم اظهارداشت: انگیزه و عشق در این مرکز به خوبی دیده می‌شود چرا که همه اعضا و کارکنان آن با عشق و ایمان به کار پا به عرصه فعالیت و خدمات به کم‌توانان ذهنی برداشته‌اند.


تیموری با اشاره به این که 2هزارو 500 معلول در شهرستان فریمان زندگی می‌کنند، اظهارامیدواری‌کرد: با آگاه‌سازی خانواده‌ها در آینده نزدیک شاهد کاهش آمار معلولان در سطح شهرستان باشیم.


وی در پایان با بیان این که نگاه مدیر و پرسنل این مرکز اجتماعی و مردمی توانمندسازی معلولان است از زحمات محمود برزگر، مدیر مرکز تقدیر و تشکرکرد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرفریمان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

حمیدبردبار، رییس اداره بهزیستی شهرستان فریمان با اشاره به این توانمندسازی معلولان کم‌توان ذهنی در این مرکز به طور ویژه به آن پرداخته می‌شود است تصریح‌کرد: امیدوارم با آغاز به کار این مرکز شاهد ارتقا و رشد فعالیت‌های ذهنی معلولان در عرصه‌های مختلف باشیم.

,


بردبار افزود: اداره بهزیستی فریمان بر اساس رسالت انسانی، ایمانی و قانونی خود وظیفه ارائه خدمات به معلولان کم‌توان ذهنی را به‌عنوان بخشی از  جامعه هدف بهزیستی دارد.


انتهای پیام/
 

,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه