logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

شما کدام دسته هستید؟!

«انقلابی» و «انقلابی نما»، تفاوت از زمین تا آسمان

«انقلابی» و «انقلابی نما»، تفاوت از زمین تا آسمان
خیلی وقت ها کسانی مدعی مکتبی می شوند که خود هیچ ارتباطی با آن ندارند؛ مانند آن مدیر بی خاصیتی که حقوق نجومی بگیرد و سخنران مراسم های دهه فجر شود!!
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای اصفهان، این روزها جریان موسوم به انقلابی به دو دسته تقسیم می شود: «انقلابی» و «انقلابی نما».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای اصفهان،,

• انقلابی اخلاق و انصاف را اصل اول خود می داند، انقلابی نما معتقد است هدف وسیله را توجیه می کند.

• انقلابی افتخارش خدمت به مردم است و فخر انقلابی نما وصل بودن به فلان سردار و مسئول.

• انقلابی متواضع و فروتن است، انقلابی نما در پشت قیافه به ظاهر متواضعش، تفرعن و تکبّر موج می زند.

• انقلابی وظیفه خودش را توجیه کم کاری های نظام نمی داند و هر زمان لازم شد، پیشرو مردم در انتقاد می شود؛ انقلابی نما ارتباطی با جامعه ندارد و همه جا صفش را از مردم جدا می کند.

• انقلابی معتمد مردم است و انقلابی نما مخل آرامش مردم.

• انقلابی برای مومنین محور اجتماع است و انقلابی نما نقطه افتراق.

• انقلابی نهادها و تشکل های انقلابی را بستری برای خدمت می داند و انقلابی نما به آنها چنگ می زند تا عقده گشایی کند و سکوی پرتابی برای خود دست و پا نماید.

• انقلابی یادآور شهیدان بهشتی و مطهری است که بدون نزاع و تهمت ساعت ها با ضدانقلاب و مارکسیست بحث می کردند، انقلابی نما در کمتر از پنج دقیقه برچسب زنی و هوچی گری را شروع می کند.

• انقلابی به تبعیّت از رهبری کتاب می خواند، انقلابی نما تعداد صفحاتی که در طول عمرش خوانده از تعداد ریش هایش کمتر است.

• انقلابی پیرو رهبر است و انقلابی نما با وجود تظاهر به ولایتمداری پیرو خودش است.

• انقلابی توصیه رهبری در خصوص حفظ وحدت و احترام به همه مذاهب را رعایت می کند، انقلابی نما بعضی روزها هر کاری که دلش خواست انجام می دهد.

• انقلابی هر کجا باشد، منشأ اثر، خدمت و حرکت است؛ انقلابی نما فقط بلد است بیانیه بدهد و محکوم کند.

• انقلابی در رفاقت بهترین است و به تعبیر شهید بهشتی معتقد به «دافعه در حد ضرورت، جاذبه در حد اعلای امکان است». اما انقلابی نما هر کسی را به نحوی از خود دلزده می کند.

• انقلابی با قرآن مأنوس است و انقلابی نما معتکف همیشگی فضای مجازی است.

• انقلابی طهارت زبانش را حفظ می کند و انقلابی نما هرچه به دهانش آمد می گوید.

خیلی وقت ها کسانی مدعی مکتبی می شوند که خود هیچ ارتباطی با آن ندارند؛ مثل آنکه کسی عضو داعش باشد و بیاید از اسلام سخن بگوید یا آن مدیر بی خاصیتی که حقوق نجومی بگیرد و سخنران مراسم های دهه فجر شود!!

انقلاب و انقلابی گری را با مبانی و ویژگی های آن که توسط امام خمینی(ره) و بزرگان انقلاب نظیر رهبری و شهیدان بهشتی و مطهری ارائه شده بشناسیم و افراد را با آن شاخص ها بسنجیم. میان انقلابی تا انقلابی نما تفاوت از زمین تا آسمان است؛ نگذاریم انقلابی نماها خودشان را نماد انقلابی گری معرفی کنند و آبرویی برای انقلابی ها باقی نگذارند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

رضا اصغری آذر

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه