logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون ستاد بازسازی عتبات عالیات استان خبر داد:

رتبه ششم شهرستان باخرز در جذب نذورات مردمی

رتبه ششم شهرستان باخرز در جذب نذورات مردمی
معاون هماهنگی و جذب مشارکت‌های مردمی ستاد عتبات عالیات خراسان رضوی گفت:شهرستان باخرز رتبه ششم جذب نذورات مردمی در کمک به بازسازی عتبات عالیات را در استان به دست آورده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سلام باخرز، غلامی معاون هماهنگی و جذب مشارکت‌های مردمی ستاد عتبات عالیات خراسان رضوی در دیدار با جواد حسن‌زاده فرماندار شهرستان باخرز که صبح امروز در محل فرمانداری برگزار شد با تقدیر از مشارکت بسیار خوب مردم باخرز در کمک به عتبات عالیات گفت:شهرستان باخرز خوشبختانه در زمینه کمک به عتبات عالیات بسیار خوب عمل کرده و توانسته است رتبه ششم استان را از این نظر به خود اختصاص دهد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سلام باخرز,


جواد حسن‌زاده فرماندار شهرستان باخرز نیز در این دیدار اظهار داشت: به‌راستی باید از همت مضاعف و توجه مسئولین ستاد بازسازی عتبات به زائران حرم اهل‌بیت (علیهم‌السلام) تشکر کرد. مردمی بودن این ستاد یکی از سرمایه‌های بزرگ این مجموعه انقلابی است و دولت خدمتگزار سیاست‌گذاری، حمایت و کمک به این نهاد ارزشی را در دستور کار خود قرار داده است؛ ضمن اینکه همه دستگاه‌ها موظف به ارائه خدمات و همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات هستند.

وی ضمن اعلام آمادگی مردم این شهرستان در امر بازسازی عتبات عالیات گفت با توجه به باورهای دینی و اعتقادی موجود در شهرستان باخرز، مطمئناً مردم در این امر خداپسندانه پیشگام بوده و نقش کلیدی خود را ایفا خواهند نمود.    

 در ادامه این دیدار، مالک آزاد مسئول ستاد بازسازی عتبات عالیات شهرستان باخرز ضمن ارائه گزارش عملکرد شهرستان در سال 95 گفت:در سال 95 درمجموع حدود 300 میلیون ریال نذورات در شهرستان باخرز جمع‌آوری و به ستاد عتبات عالیات استان تحویل داده شده است.پرچم گردانی، جمع‌آوری نذورات مردمی در نمازجمعه و  روز جهانی قدس از دیگر برنامه‌های ستاد عتبات عالیات شهرستان باخرز در طول سال بوده که مورد استقبال خوب مردم قرارگرفته است.

 انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه