logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

ولنتاین غربی جیب لیلی و مجنون های شرقی را خالی می کند

ولنتاین غربی جیب لیلی و مجنون های شرقی را خالی می کند
هدیه دادن کار بسیار پسندیده ایست واثر اجتماعی خوبی به دنبال دارد اما وقتی به شکل خاص در قالب ولنتاین انجام می شود خارج از فرهنگ ایرانی است ونیاز به بررسی دارد.
[

صدیقه دانیالی دکترای جامعه شناسی در خصوص پدیده ولنتاین به کرج رسانه گفت: هدیه دادن کار بسیار پسندیده ایست واثر اجتماعی خوبی به دنبال دارد اما وقتی به شکل خاص در قالب ولنتاین انجام می شود خارج از فرهنگ ایرانی است ونیاز بررسی دارد.

, کرج رسانه,

وی در ادامه افزود: ولنتاین پدیده ای قدیمی است و در جوامع غربی دارای پیشینه است اما این پدیده در دهه معاصر در جامعه ایران گسترش پیدا کرده است به این به دلیل گسترش رسانه به خصوص ماهواره وفضای مجازی و شبکه های اجتماعی است که باعث شده فرهنگ از جوامع مقصد یا همان جوامع غربی به جوامع هدف از جمله جامعه ما راه پیدا کند.

,

این کارشناس به بررسی پدیده ولنتاین از بعد اجتماعی پرداخت وگفت: از مهم ترین دلایلی که پدیده ولنتاین در جامعه ما گسترش پیدا کرده کمبود محبت بین خانواده ها است و اینکه جوانان جامعه به طبع و به لحاظ ویژگی های خاص جوانی ازجمله ایجاد شور و شادمانی، خودنمایی کردن و برتر دانستن خودشان به فرهنگ غربی به دنبال تجربه های جدید هستند و این تغییر و دگرگونی در جامعه که در جامعه رخ می دهد را می پسندند و جوانان با این پدیده به دنبال مشروعیت بخشیدن به دوستی و محبت هایشان هستند وآن را بهانه می کنند تا تمایلات خودشان را به نمایش بگذارند.

,

وی افزود: موضوع قابل توجه در خصوص ولنتاین به عنوان یک آسیب اجتماعی این است که تغییراتی را در بستر جامعه و به خصوص در جوانان ایجاد کرده است که این تغییرات اثر مثبتی را به دنبال نداشته و کارکردی برای جامعه ما ندارد که اگر داشت آمار طلاق، طلاق عاطفی بالا نمی رفت و باید شاهد نظام زناشویی بهتری بودیم.
دانیالی در خصوص بعد اقتصادی ولنتاین گفت: در دوره سرمایه داری زندگی می کنیم و اصولا کسی در این میان برنده است که بتواند مصرف بیشتری به ذهن شهروندان تحمیل کند و ولنتاین یک گردش مالی عظیمی را دنیا به وجود می آورد و سود زیادی برای سرمایه داران به همراه دارد.در کشور خودمان که دقیق بشویم نزدیک ولنتاین کشتی های زیادی از کشور چین در بنادر ایران پهلو می گیرند تا کالاهای غیر ضروری را وارد کشور ما کنند و بدین ترتیب پول نفت به راحتی از کشور خارج می شود و عده قلیلی سود کثیری کسب می کنند.

,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه