logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

البرز میزبان مسابقات "پرس سینه " کشور می شود

البرز میزبان مسابقات "پرس سینه " کشور می شود
مسابقه پرس سینه قدرتی و لیفترهای برتر در روزهای دوازدهم و سیزدهم اسفند ماه در سالن ورزشی شهید رجایی کرج برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از «طنین شهر»رئیس کمیته روابط عمومی پاورلیفتینگ کشور از برگزاری مسابقه لیفترهای برتر و پرس سینه قدرتی در استان البرز خبرداد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از «, طنین شهر, »رئیس کمیته روابط عمومی پاورلیفتینگ کشور از برگزاری مسابقه لیفترهای برتر و پرس سینه قدرتی در استان البرز خبرداد.,

مهران صادقی گفت: این دوره از مسابقات در روزهای دوازدهم و سیزدهم اسفندماه و با حضور داوران ملی و بین المللی انجام می شود.

,

وی با اشاره به اینکه این دوره از رقابت ها برای دریافت جواز حضور در مسابقه کاپ قهرمانی اروپا(در مسکو) و مسابقه قهرمانی هلند طراحی شده است افزود: به دلیل بالا بودن سطح مسابقات از رئیس کمیته کنفدراسیون (wpc)آسیا (علی حضرت زاد) ، رئیس پاورلیفتیگ ایران(مانی خسروی) و رئیس کمیته مربیان پاورلیفتینگ کشور (بابک غضبانی) نیز برای مشاهده رقابت ها دعوت به عمل آمده است.

,

صادقی خاطرنشان کرد: مسابقه پرس سینه و لیفترهای برتر در چهار رده سنی (مستر)، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان برگزار می شود و ورزشکاران متولد 1376 تا 1325 امکان حضور در این دوره مسابقات را دارند.

,

رئیس کمیته روابط عمومی پاورلیفتینگ ایران درپایان به عنوان این دوره از مسابقات نیز اشاره کرد و گفت: مسابقه پرس سینه و لیفترهای برتر استان البرز به نام شهدای مدافع حرم و شهدای آتش نشان مزین شده است و جامعه ورزشکار کشور همواره در برابر این قهرمانان ملی سر تعظیم فرود می آورد.

,

گفتنی است؛ این دوره از مسابقات در سالن ورزشی شهید رجائی کرج واقع در همایون ویلای دوم برگزار می شود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه