logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

وقتی شهرک بزرگ صنعتی اشتهارد نیز کفاف فارغ التحصیلان مهندسی را نمی دهد/ بیکاری مشکل بزرگ یک دهه ی آینده

وقتی شهرک بزرگ صنعتی اشتهارد نیز کفاف فارغ التحصیلان مهندسی را نمی دهد/ بیکاری مشکل بزرگ یک دهه ی آینده
بیکاری مهندسین فارغ التحصیل در کشور سال هاست قابل شهود است و با اندک تحقیق در جامعه می توان به ان رسید ولی نکته ی جالب این است که چرا با این وجود دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی در حال گسترش ظرفیت خود هستند و بیش از نیاز کشور مهندس تربیت می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تات خبر، در شهرک صنعتی اشتهارد با بیش از ۲۰۰۰ کارخانه بزرگ و کوچک، بیش از ۲۵۰۰۰ بیمه شده در آن مشغول کار هستند، این شهرک جز بزرگترین شهرک های صنعتی کشور بوده که انواع محصولات از جمله مواد غذایی، مواد شیمیایی، قطعات خودرو، مونتاژ کامیون، انواع کاشی، ذوب آهن و… در آن تولید می شود و همچنین رشته های مختلف مهندسی از جمله مهندس شیمی، مکانیک، برق، کامپیوتر و… در آن مورد نیاز است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تات خبر,

نکته قابل تامل در این شهرک این است که مهندسان اشتهاردی گوناگونی در آن به دنبال کار می گردد، نکته ای که نشان از این مساله دارد که تعداد فارغ التحصیلان مهندسی بیش از نیاز کشور بوده که شهرک صنعتی به این بزرگی کفاف یک شهرستان با جمعیت ۵۰ هزار نفری را نمی دهد.

,

شاید به همین دلیل است که سال هاست داوطلبان کنکور سراسری در رشته های تجربی و انسانی از رشته ی ریاضی بیشتر است.

,

بیکاری مهندسین فارغ التحصیل در کشور سال هاست قابل شهود است و با اندک تحقیق در جامعه می توان به ان رسید ولی نکته ی جالب این است که چرا با این وجود دانشگاه های آزاد و غیر انتفاعی در حال گسترش ظرفیت خود هستند و بیش از نیاز کشور مهندس تربیت می کنند.

,

امری که هیچ سازمان دولتی جلو دار آن نیست و متاسفانه  سال های آینده شاهد بیکاران بیشتری در این خصوص خواهیم بود و مساله ای که قابل پیشبینی است این است که برای یک دهه ی آینده نیز بیکاری یکی از بزرگترین مشکلات کشور خواهد بود.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه