اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

نمره زیر ۱۰ فولادگر به وزارت صنعت

نمره زیر ۱۰ فولادگر به وزارت صنعت
عضو کمیسیون صنایع مجلس با بیان اینکه هنوز برای حمایت از تولید و مدیریت واردات و مبارزه با قاچاق کالا اقدامات زیادی مانده که باید اجرایی شود، گفت: وزارت صنعت نمره زیر ۱۰ را برای تحقق اقتصاد مقاومتی کسب کرده‌ است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا فولادگر با اشاره به اینکه اقدامات دولت و به ویژه وزارت صنعت در سال‌های اخیر برای تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی کافی نبوده است، اظهار داشت: براساس تحقق سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی قرار بر این بود تا در ستادهای اقتصاد مقاومتی که در استان‌های مختلف برگزار می‌شود مشکلات برطرف و تسهیلات لازم در اختیار تولیدکنندگان قرار گیرد. اما در این مسیر فقط تعدادی از واحدهای تولیدی توانستند از این تسهیلات 16هزار میلیاردی استفاد کنند.
 
وی با بیان اینکه هنوز برای حمایت از تولید و مدیریت واردات و مبارزه با قاچاق کالا اقدامات زیادی مانده که باید اجرایی شود، افزود: قرار بر این بود تا براساس قانون نحوه تحقق سیاست‌های اقتصادی مقاومتی یک شورای سه نفره متشکل از معاون اول رئیس جمهور، معاون رئیس قوه قضاییه و نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی تشکیل و در این شورا موانع قانونی برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی پیش بینی و نظارت بر اجرای قوانین انجام شود اما متأسفانه فقط دو جلسه از این شورا تشکیل شده ست.
 
این عضو کمیسیون صنایع مجلس اضافه کرد: آقایان معتقدند وقتی ستاد اقتصاد مقاومتی تشکیل شده دیگر نیازی به شورا نیست و این در حالی است که برگزاری این شورا  توسط قانون تصویب شده است تا قوانین زائد و سیاست‌های پیش روی اقتصاد مقاومتی از بین برود.
 
فولادگر اضافه کرد: ارزیابی اقدامات دولت و وزارت صنعت نشان می دهد که آنها نمره زیر 10 را برای تحقق اقتصاد مقاومتی کسب کرده‌اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه