اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آماده‌باش کامل مدیریت بحران

آماده‌باش کامل مدیریت بحران
سازمان مدیریت بحران کشور با توجه به پیش‌بینی بارش باران در اکثر نقاط کشور و بروز پدیده گردوغبار درنواحی غربی دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان را به حالت آماده‌باش کامل درآورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به دنبال صدور اخطاریه شماره 81  و اطلاعیه 131 سازمان هواشناسی پیرامون پیش بینی بارش برف و باران و همچنین بروز پدیده گرد و غبار در غرب کشور، سازمان مدیریت بحران به تمامی دستگاه‌ها و نهادهای زیر مجموعه خود تاکید کرد که باید تدابیر لازم دراین زمینه ازسوی دستگاه های اجرایی و کارگروه های تخصصی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور انجام شود.

این سازمان در اطلاعیه‌ای اعلام کرد: با ورود سامانه بارشی فعال از غرب و جنوب غرب آسمان اکثر استان‌های کشور نیمه ابری تا ابری، بارش باران، گاهی رگبار موقت همراه با رعدو برق، در ارتفاعات و مناطق مرتفع و سردسیر بارش برف، وزش باد و به دنبال آن در پاره ای مناطق احتمال آبگرفتگی معابر عمومی، سیلابی شدن مسیل ها و رودخانه های فصلی، لغزندگی جاده ها، کاهش دید افقی و اختلال در تردد جاده های کوهستانیبه سبب بارش برف و مه آلودگی پیش بینی می شود.

مدیران دستگاه های اجرایی کارگروه های تخصصی عضو شورای هماهنگی مدیریت بحران کشور باید هماهنگی لازم به منظور فراهم کردن تمهیدات مورد نیاز برای مقابله با هر گونه حادثه و خسارات احتمالی را معمول دارند.

همچنین مدیران دستگاه های دخیل در امر مدیریت بحران در صورت نیاز با صدور پیش آگاهی از طرق گوناگون به ویژه رسانه های جمعی مردم را به ویژه کشاورزان، دامداران و عشایر را به رعایت اصول ایمنی در تمام مواردآگاه کنند.

به رغم هماهنگی با کارگروه تخصصی تأمین سوخت و مواد نفتی از هموطنان درخواست می شود با توجه به برودت هوا در مصرف انرژی بویژه گاز، نهایت دقت و مراقبت را بکار برند تا هموطنان در سراسر کشور از این نعمت بهرمند شوندو از شهروندان نیز تقاضا می‌شود که در صورت اجتناب ناپذیری سفر، همراه داشتن تجهیزات زمستانه از جمله زنجیر چرخ، پوشاک گرم و سوخت کافی به همراه داشته و توجه داشته باشند که همراه داشتن تجهیزات ایمنی برای تمام رانندگانی که قصد تردد در محورهای کوهستانی دارند ضروری است .

با توجه به احتمال وقوع پدیده بهمن، کولاک، برف، ریزش و رانش کوه در مناطق کوهستانی و برف گیر پیش بینی شود.

سازمان مدیریت بحران کشور با قدردانی از شکیبایی و همراهی هموطنان از آنان درخواست کرد که با اطلاع از وضعیت آب و هوایی مقصد مورد نظر با عوامل راهداری و پلیس راه برای بازگشایی معابر و مسیر ها نهایت همکاری و درایت را بکار بگیرند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

 

,

منبع:ایسنا

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه