logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

کارشناس مسائل سیاسی مطرح کرد ؛

گفتمان آشتی ملی تکمیل‌کننده پروژه کلی غرب علیه جمهوری اسلامی است /ملت ایران با افرادی که با اصل نظام مخالفند آشتی نخواهد کرد

گفتمان آشتی ملی تکمیل‌کننده پروژه کلی غرب علیه جمهوری اسلامی است /ملت ایران با افرادی که با اصل نظام مخالفند آشتی نخواهد کرد
کارشناس مسائل سیاسی گفت : پروژه آشتی ملی دقیقاً هماهنگ با بیگانگان و تکمیل‌کننده پروژه کلی غرب علیه جمهوری اسلامی است که با بحرانی نشان دادن شرایط داخلی کشور و تهدیدات نظامی و امثال اینها در واقع هدفش به قدرت برگرداندن اصلاح طلبان و خصوصا سران و عناصر فتنه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا ترقی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با "  کرمان۱۴۰۰ " در رابطه با کمپین آشتی ملی و رفع حصر سران فتنه اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری اشاره کرده اند عموم ملت ایران با نظام جمهوری اسلامی پیوندی ناگسستنیی دارند و در ۲۲ بهمن امسال مردم مجددا این پیوند و ارتباط تنگاتنگ خود با نظام اسلامی را اعلام کرده اند .

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, حمیدرضا ترقی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با " ,  کرمان۱۴۰۰,  " در رابطه با کمپین آشتی ملی و رفع حصر سران فتنه اظهار داشت: همان طور که مقام معظم رهبری اشاره کرده اند عموم ملت ایران با نظام جمهوری اسلامی پیوندی ناگسستنیی دارند و در ۲۲ بهمن امسال مردم مجددا این پیوند و ارتباط تنگاتنگ خود با نظام اسلامی را اعلام کرده اند .,

وی گفت : بنابراین اگر بخشی از افراد جامعه که در فتنه ۸۸ به ارزش‌های اسلامی و عاشورای امام حسین (علیه السلام ) هتک هرمت کردند و با شعارهای خود با اصل نظام اسلامی و مردم به مخالفت پرداختند و قهر کردند ؛ طبیعتا ملت ایران هم با آن ها آشتی نخواهد داشت .

,

این کارشناس سیاسی افزود :  به نظر می رسد کسانی که طرح پروژه آشتی ملی را مطرح کرده اند چندین هدف را دنبال می کنند که این اهداف عبارتند از ؛ خروج از بحران و بن بست بعد از فوت آقای هاشمی ، فرصت‌سازی از مواضع ضد ایرانی ترامپ برای استفاده انتخاباتی ،اعتبار دادن به ایجاد دوباره جنگ و صلح در کشور برای دو قطبی کردن فضای انتخابات ، دور کردن مردم از ناکارآمدی و کارنامه غیرعملی دولت.

,

ترقی همچنین باز نگه داشتن دریچه مذاکره با آمریکا پیرامون موضوعات غیر هسته ای را  از دیگر اهداف پروژه آشتی ملی برشمرد و خاطر نشان کرد : فرار از پاسخگویی در رابطه با خسارت های برجام و نافرجام بودن این توافقنامه ،دور کردن مردم از جنگ اقتصادی و فرهنگی، استفاده از گفتمان آشتی ملی برای  شعار انتخاباتی و فریب مردم هم از دیگر اهداف مطرح کردن پروژه آشتی ملی است .

,

وی در ادامه عنوان کرد : پروژه آشتی ملی دقیقاً هماهنگ با بیگانگان و تکمیل‌کننده پروژه کلی غرب علیه جمهوری اسلامی است که با بحرانی نشان دادن شرایط داخلی کشور و تهدیدات نظامی و امثال اینها در واقع هدفش به قدرت برگرداندن اصلاح طلبان و خصوصا سران و عناصر فتنه است.

,

کارشناس مسائل سیاسی تشریح کرد :  قصد سران فتنه این است که بدون هیچ عذرخواهی  از نظام و ملت ایران با توجه به آسیبی که به حیثیت نظام در دنیا زدند دوباره به قدرت برگردند که این آرزو تحقق پیدا نخواهد کرد و ملت ایران با افرادی که به ارزش‌های آن ها اهانت کرده و با اصل نظام به مخالفت پرداخته اند آشتی نخواهد کرد.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه