اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رفع حصر با رمز آشتی ملی

رفع حصر با رمز آشتی ملی
آشتی ملی، پروژه‌ای که قرار است با بزرگ‌نمایی گروه اندک، خرد و طردشده فتنه گران و حامیان آنان را یک‌قطب اجتماعی در مقابل نظام باعظمت جمهوری اسلامی تصویر کند و آنگاه به بهانه آشتی ملی، مفری باز کند برای رهایی این فتنه گران از حصر.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از  هرمزپرس؛ چند روزی است که موضوع آشتی ملی از سوی رئیس دولت به‌عنوان استراتژی جدید مطرح‌شده است اما سؤال اینجاست که منظور از آشتی ملی چیست؟

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس,

منظور از وجود آشتی، وفاق و وحدت اجتماعی در یک جامعه بدین معنا است که شهروندان و اعضای آن جامعه در هر لباس و کسوتی به‌طور عام بر سر ارزش‌ها و اعتقادات مشترکشان تفاهم و همکاری داشته باشند بنابراین قاعدتاً باید چنین وفاقی در جامعه وجود نداشته باشد که آقای رئیس‌جمهور ضرورت چنین طرحی را برای رسیدن به وحدت و همدلی پیشنهاد نموده‌اند اما در میان شواهد و قرائن موجود نه‌تنها هیچ نشانی از اختلاف و قهر بین جامعه ایران دیده نمی‌شود بلکه هر آنچه هست تمام و کمال نشانه همدلی و وحدت ملت است که نمونه بارزان راهپیمایی ۲۲ بهمن امسال بود. پس اگر در میان مردم جامعه ما همدلی و وحدت وجود دارد آشتی ملی میان چه کسانی قرار است وحدت ایجاد کند؟

,


علی مطهری در پست اینستاگرامی خود به این سؤال پاسخ داده و می‌نویسد:مردم باهم قهر نیستند که نیازمند آشتی باشند بلکه در پی حوادث سال ۸۸ بخشی از مردم از بخشی از نظام دلگیر است که نیاز به آشتی ملی است».

,
,


اینجاست که هدف از طرح این استراتژی به‌خوبی درک می‌شود. استراتژی که در سایه آن قرار است این‌گونه القاء شود که در جامعه یک‌دو قطبی و اختلاف جدی و بزرگ وجود دارد که یک‌قطبان نظام و قطب دیگر فتنه گران و حامیان آنان هستند و تنها راه آشتی میان این دو قطب، عقب‌نشینی نظام و رفع حصر از فتنه گران است.

,
,

 

,

پروژه‌ای که قرار است با بزرگ‌نمایی گروه اندک، خرد و طردشده فتنه گران و حامیان آنان را یک‌قطب اجتماعی در مقابل نظام باعظمت جمهوری اسلامی تصویر کند و آنگاه به بهانه آشتی ملی، مفری باز کند برای رهایی این فتنه گران از حصر. پروژه‌ای که بیشتر به خواب‌وخیال نزدیک است تا به واقعیت به‌قول‌معروف شتر در خواب بیند پنبه‌دانه

,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه