logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

چرا همه متقاضیان بیمه سلامت دفترچه دریافت نکردند؟

مردم درانتظار پیامک، ثبت نام بیمه سلامت فعلا منتفی است

مردم درانتظار پیامک، ثبت نام بیمه سلامت فعلا منتفی است
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: بدلیل وجود مشکل در سامانه صدور دفترچه غیر ممکن و ثبت نام از متقاضیان فعلا منتفی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا  به نقل ازخاورستان: ثبت نام برای بیمه سلامت از اول اردیبهشت در کشور آغاز شد و طی این طرح کسانی که از هیچ نوع بیمه ای برخوردار نیستند می توانند مشمول بیمه خدمات درمانی شوند.
5 خرداد سال جاری بود که اولین کسانی که در این طرح ثبت نام کردند دفترچه خود را دریافت کردند و از آن زمان مقرر شد که تا پایان خردادماه دفترچه بیمه سلامت به همه اعطا شود.
اما در حالی تیرماه آغازشد که نیمی از مردم خراسان جنوبی دفترچه بیمه سلامت خود را دریافت نکردند و منتظر دریافت پیامک بیمه سلامت هستند.
خاورستان در این زمینه گفتگویی با خوبان مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی کرد:
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی گفت: تاکنون حدود 16 هزار نفردر استان تا پایان خردادماه سال جاری در طرح بیمه سلامت ثبت نام کردند که از این تعداد 8 هزار نفر نتوانستند دفترچه دریافت کنند.
خوبان تصریح کرد: حدود 5 هزار نفر از متقاضیان بیمه سلامت که قبلا سابقه هیچ نوع بیمه ای نداشتند این سیستم برای این افراد دفترچه صادر کرده است.
وی تصریح کرد: بدلیل وجود مشکل در سامانه صدور دفترچه کسانی که قبلا از پوشش های بیمه ای برخوردار بودند دچار مشکل شده است.
مدیرکل بیمه سلامت خراسان جنوبی اذعان داشت: فعلا بیمه سلامت تا درست شدن سامانه از هیچ متقاضی ثبت نام نمی کند.
خوبان اظهارامیدواری کرد: کسانی که متقاضی دفترچه و ثبت نام در بیمه هستند تا 10 روز دیگر صبر کنند.
وی یادآورشد: کسانی که در بیمه سلامت ثبت نام کردند و دفترچه ندارند می توانند برای گرفتن معرفی نامه و برخورداری از خدمات درمانی به سازمان بیمه سلامت استان مراجعه کنند.
با اجرای طرح تحول سلامت، افرادی در بیمارستان ها برای ثبت نام از متقاضیان بیمه سلامت حضوردارند با منتفی شدن ثبت نام تکلیف افرادی که به امید بیمه به بیمارستان مراجعه می کنند چیست؟
کریمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به این سوال گفت: من اطلاعی از روند ثبت نام بیمه سلامت ندارم.
وی گفت: اگر افرادی که بیمه نیستند نتوانستند در طرح بیمه سلامت ثبت نام کنند هزینه های بیمه ای آزاد است و مشمول طرح تحول سلامت نمی شوند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند تصریح کرد: دانشگاه علوم پزشکی برای این افراد نمی تواند کاری انجام دهد و باید سازمان بیمه سلامت در این زمینه فکری کند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, خاورستان,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه