logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر آموزش و پرورش تالش خبرداد؛

20 مدرسه با ۱۷۴ کلاس آماده پذیرائی از میهمانان فرهنگی در تالش

20 مدرسه با ۱۷۴ کلاس آماده پذیرائی از میهمانان فرهنگی در تالش
مدیر آموزش و پرورش تالش از آماده سازی ۱۷۴ کلاس برای پذیرائی از میهمانان فرهنگی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مریان خبر؛ اولین جلسه ستاد اسکان نوروز سال ۹۶ شهرستان تالش به منظور تمهید مقدمات پذیرایی و خدمت رسانی به فرهنگیان مسافر در عصر دوشنبه دوم اسفند در  آموزش و پرورش تالش برگزار شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, مریان خبر, ؛ اولین جلسه ستاد اسکان نوروز سال ۹۶ شهرستان تالش به منظور تمهید مقدمات پذیرایی و خدمت رسانی به فرهنگیان مسافر در عصر دوشنبه دوم اسفند در  آموزش و پرورش تالش برگزار شد.,

سید مرتضی مختاری مدیر آموزش و پرورش این شهرستان در این جلسه با اشاره بر لزوم استفاده از کلیه امکانات و تجهیزات برای ارائه خدمات بهتر رفاهی به همکاران فرهنگی گفت: توجه به امنیت و رفاه فرهنگیان میهمان در مدارس شهرستان بسیار ضرورت داشته و برآنیم تا با تعامل بیشتر با سایر نهادهای شهرستانی و اداره کل آموزش و پرورش استان شرایطی مهیا کنیم تا فرهنگیان عزیز از حضور در تالش خاطرات خوشی  را تجربه کنند.

,

مختاری افزود ادامه داد:  برگزاری جلسات هماهنگی با مدیران مدارس اسکان، نیروهای خدماتی و اعضای ستاد اسکان آموزش و پرورش و همچنین افزایش امکانات و تجهیزات کلاس های مدارس، خوابگاه و سوئیت های مرکز رفاهی آموزشی فرهنگیان قبل از ۲۶ اسفند ۹۵  که اولین روز پذیرش می باشد، از اولویت های این مدیریت است.

,

وی در ادامه گفت : در نوروز امسال ۲۰ مدرسه با ۱۷۴ کلاس آماده پذیرائی از میهمانان فرهنگی بوده  که از این تعداد ۷ مدرسه با ۶۹ کلاس  ، گروه الف ، ۱۳ مدرسه با ۱۰۵ کلاس،  گروه ب می باشد .

,

مختاری در پایان  گفت: مدارس دخترانه آزادی و پسرانه مدرس ، برای رزرو اینترنتی معرفی شده اند و محل استقرار کشیک نوروزی در دبستان سمیه (س ) ابتدایی واقع در خیابان امام خمینی ( ره ) ، می باشد.

,

 اسکان نوروزی امسال از ۲۶ اسفند ۹۵ آغاز و تا ۱۲ فروردین ۹۶ ادامه خواهد داشت .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه