logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

برق 20 نقطه از شهرهای اهواز و کارون قطع شد

برق 20 نقطه از شهرهای اهواز و کارون قطع شد
بنابراعلام شرکت توزیع برق خاموشی در این مناطق حداکثر تا ساعت 14 ادامه دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از رهیاب: بخش هایی از این شهر از ساعت 8 تا 13خاموشی خواهند شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رهیاب,
بر این اساس بخش هایی از کوی رمضان، فنی حرفه ای (سپیدار)، کوی جانبازان، کوی سیاحی، آریاشهر، بخشی از کوی معین زاده، بلوار گلستان حد فاصل پنج طبقه تا صدا و سیما، قسمتی از کوی ملت و خیابان های بلوار و دانیال در اهواز؛ همچنین بخش هایی از خیابان ایستگاه نبش جاده حمیدیه، مسیر کرخه روستاهای سید حسین، سید یعقوب، سید اعسار، دهیلیز یک و 2 و ازرگ یک و 2 در حمیدیه؛ روستاهای جنگیه، ابودبس و عمیره در شهرستان کارون و تیاف سیدشریف، سیدسلطان، کوی سید عنایه، گلستان در شهرستان باوی از ساعت 8 تا 13 سه شنبه قطع برق خواهند داشت.
,
 
,
همچنین برق در بخش دیگری از کوی سپیدار و بلوار مهاجرین، کوی نبوت، عین دو، کوی سیاحی و ابتدای جاده حمیدیه بعد از باسکول، بخشی از کوی پاداد، شهرک پیام،فاز یک گروه ملی و کوی مجاهد، کوی ملت خیابان اقبال، بلوار پاسداران از میدان فرودگاه تا زرگان در اهواز؛ روستای ام البنین، کوت نواصر، جاده کمربندی قلعه چنعان، پمپ بنزین قلعه چنعان، پادگان اشرفی اصفهانی، قسمتی از هادی آباد در شهرستان کارون؛ تیاف سید شریف، سید سلطان، کوی سید عنایه و گلستان در شهرستان باوی و مسیر اهواز روستاهای قلعه غدیر، مراونه، آزادی، رحمت آباد و گمبوعه در شهرستان حمیدیه از 14 تا 18 سه شنبه قطع می شود.
,
 
,
برنامه خاموشی و شستن تاسیسات برق در پی وقوع طوفان و گرد و خاک شدید در هشتم بهمن ماه، از پنجشنبه گذشته آغاز شده است.
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه