logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همزمان با روز جهانی زن؛

بازارچه خیریه در جزیره خارگ راه اندازی می شود

بازارچه خیریه در جزیره خارگ راه اندازی می شود
مردم جزیره خارگ بازارچه خیریه ای با هدف فرهنگ سازی انگیزه های خیر 17 اسفند همزمان با روز جهانی زن با همکاری شهرداری، بسیج و بهزیستی جزیره خارک راه اندازی می کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "خارگ خبر"؛مردم جزیره خارگ بازارچه خیریه ای با هدف فرهنگ سازی انگیزه های خیر 17 اسفند همزمان با روز جهانی زن با همکاری شهرداری، بسیج و بهزیستی جزیره خارک راه اندازی می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "خارگ خبر"؛,

بازارچه خیریه جهت کسب درآمد برای اقشار کم درآمد و معرفی بانوان کارآفرین علی الخصوص بانوانی که سرپرست خانوار هستند برپا می شود.

,

گفتنی است که ،در این بازارچه داوطلبین می توانند در رشته های شیرینی پزی، آشپزی و تهیه و سرو غذاهای فینگر فود، خیاطی و در رشته های هنری نقاشی روی صورت کودکان، عکاسی ،ساخت اشیای زینتی و هفت سین، قالی بافی، گلدوزی، گلسازی، چرم دوزی، هنرهای بومی و تجسمی ،تئاتر کودک.... و عرضه گل و گیاه  به فعالیت بپردازند، چرا که هدف از این کار ، افزایش انگیزه خیرین برای اختصاص دادن منابع مالی به ایجاد کار و اشتغال زایی جهت کمک به درآمد زایی مستمربرای گروهای هدف انجمن خیریه می باشد.

,

, ,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه