اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمله پهپاد آمریکایی به نقاطی در موصل

حمله پهپاد آمریکایی به نقاطی در موصل
یک هواپیمای بدون‌سرنشین آمریکایی ساختمان اطلاعات سابق عراق در موصل را که مقر «داعش» شده است، بمباران کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،فارس به نقل از پایگاه خبری «السومریة نیوز»، یک منبع آگاه در استان نینوا گفت: یک هواپیمای بدون سرنشین ساختمان اطلاعات سابق در شرق موصل را بمباران کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
 
,
بر اساس این گزارش، این هواپیما دو فروند موشک به سوی این ساختمان که در محله «المالیة» در شرق موصل قرار دارد و تعداد زیادی از عناصر گروه تروریستی داعش در آن مستقر بودند، شلیک کرد. اما هنوز شمار کشته‌های این حمله مشخص نیست.
,
 
,
عراق 15 روز است که شاهد تشدید حملات تروریستی و نفوذ داعش به مناطق مختلف است که این امر موجب شد «نوری المالکی» نیروهای امنیتی و ارتش خود را به حالت آماده‌باش در آورد نیروهای داوطلب سنی و شیعه نیز به صفوف نیروهای امنیتی عراق برای مبارزه با تروریست‌ها پیوستند و در حال مقاومت هستند. اما با این وجود مالکی از واشنگتن خواست که به توافقنامه امنیتی خود با بغداد پایبند باشد. در همین راستا نیز «جان کری» وزیر خارجه آمریکا دیروز وارد بغداد شد و با مقامات مسئول عراقی در باره تحولات اخیر این کشور گفت‌وگو کرد. کاخ سفید نیز اعلام کرد که بغداد به مستشاران نظامی آمریکا ضمانتهایی داده است.
,
انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه