logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی؛

احتمال بیماری VHS زیاد است/از مراکز مورد تائید دامپزشکی ماهی خریداری کنید

احتمال بیماری VHS زیاد است/از مراکز مورد تائید دامپزشکی ماهی خریداری کنید
بهداد گفت: پرورش دهندگان ماهیان سردابی با توجه به فصل سرما لازم است به توصیه‌های بهداشتی دامپزشکی برای مقابله با بیماری VHS و کاهش تلفات عمل کنند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، امیرحسین بهداد صبح امروز در گفت‌وگو با خبرنگاران ابراز داشت: با توجه به فصل سرما، احتمال شیوع بیماری VHS در مزارع پرورش ماهی به ویژه ماهی قزل آلای رنگین کمان  زیاد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

وی بیماری VHS را بیماری غیر مشترک بین انسان و آبزیان عنوان کرد و افزود: این بیماری خطری برای انسان ندارد ولی برای ماهیان قزل آلای رنگین کمان کشنده بوده و ماهی را در سنین مختلف درگیر می‌کند و در صورت شیوع بیماری، تلفات شدیدی را در مزارع پرورش ماهی به همراه دارد.

,

مدیرکل دامپزشکی آذربایجان‌شرقی تنها راه کنترل بیماری VHS را پیشگیری برشمرد و تاکید کرد: این بیماری هیچ راه درمانی ندارد و صرفاً با رعایت بهداشت و مسائل قرنطینه‌ای از جمله عدم نقل و انتقال بچه ماهی فاقد مجوز بهداشتی – قرنطینه‌ای از استان‌های مجاور، خرید بچه ماهی در اوزان بالاتر از مراکز مجاز واجد پروانه بهداشتی همراه با اخذ مجوز های بهداشتیی، قرنطینه‌ای مربوطه و حمل و نقل با خودروهای حاوی کد بهداشتی دامپزشکی و ضد عفونی دقیق تانکرهای ویژه حمل، می‌توان از بروز و شیوع این بیماری جلوگیری کرد.

,

وی ضمن تاکید مجدد بر خرید ماهی از مراکز زیر نظر و مورد تایید دامپزشکی با گواهی حمل و نقل بهداشتی و قرنطینه‌ای بیان داشت، قبل از ورود بچه ماهی حتماً مزارع پرورشی را با مواد ضد عفونی مجاز، ضد عفونی کنند.

,

این مقام مسئول خاطرنشان ساخت: پرورش دهندگان بعد از ورود بچه ماهی نیز به صورت هفتگی آب را ضد عفونی و همچنین پاکسازی و ضد عفونی وسایل و تجهیزات را در دستور کار روزانه خود قرار دهند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه