logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نامه سه دفتر بسیج دانشجویی خطاب به وزیر کشور؛

برخورد با تجمعات اعتراضی مردم خوزستان راه حل مناسبی برای حل مشکل نیست/ اعلام آمادگی برای به کار بردن همه ظرفیت‌های دانشجویی جهت امدادرسانی

برخورد با تجمعات اعتراضی مردم خوزستان راه حل مناسبی برای حل مشکل نیست/ اعلام آمادگی برای به کار بردن همه ظرفیت‌های دانشجویی جهت امدادرسانی
سه دفتر بسیج دانشجویی در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور نوشتند: هرگونه برخورد با اعتراضات مردمی که در راستای استیفای حقوق انسانی شهروندان خطه‌ خوزستان است، موجب غبارآلوده شدن فضا و سوء استفاده دشمنان این انقلاب خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی، بسیج دانشجویی سه دانشگاه امام صادق، امیرکبیر و خواجه نصیر در نامه‌ای خطاب به وزیر کشور تصریح کردند: جنبش دانشجویی ضمن حمایت از اهالی خوزستان و اعلام آمادگی برای به کار بردن همه ظرفیت های دانشجویی جهت امدادرسانی به آن خطه شریف، هشدار می‌دهد هرگونه برخورد با تجمعات اعتراضی مردمی نه تنها راه حل مناسبی برای حل مشکل نیست بلکه موجب تسری این اعتراضات مردمی در همبستگی با خوزستان به سرتاسر ایران اسلامی به پرچمداری دانشجویان آزاده و دلسوزان همیشگی جمهوری اسلامی خواهد شد.

در ابتدای این نامه خطاب به رحمانی فضلی آمده است: این روزها که آثار و نتایج بی‌تدبیری‌های دولت در مواجهه با انواع و اقسام حوادث پیش بینی شده و نشده از چهارسوی ایران اسلامی بر دیدگان بیدار ملت شریف ایران پوشیده نیست و فریاد حق طلبانه مستضعفین، مظلومین و مردم عزیز نقاط مختلف ایران اسلامی از بلوچستان، خوزستان، کردستان، زنجان، گیلان، خراسان و فارس، در اعتراض به سریال بی‌توجهی‌های قوای سه‌گانه، از ضمیر بیدار ولی نعمتان انقلاب اسلامی به پاخاسته است، اخبار نگران‌کننده سرکوب اعتراضات حق طلبانه و عدالتخواهانه مردم معتقد و وفادار به انقلاب اسلامی و از آن جمله خبر دستور برخی از نهادهای ذیربط وزارت کشور مبنی بر مقابله با تجمعات مردمی امت شهیدپرور خوزستان، خون فرزندان روح الله را به جوش آورده است.

همچنین در این نامه تصریح شد: جای بسی تعجب است که در نظام اسلامی حتی حق اعتراض به پدید آمدن شرایط سخت و دشوار برای یک زندگی شرافتمندانه و بی توجهی مجموعه‌های دولتی به بهبود این اوضاع نیز از مردمی که صاحبان واقعی این انقلاب هستند سلب می‌شود. مگر نه این است که مردم غیور خوزستان در دوران 8 سال دفاع مقدس، دین خود را به این نظام ادا کرده و با تقدیم هزاران شهید و جانباز و آواره جنگی صدق نیت خویش را در وفاداری به آرمان های امام و رهبری به منصه ظهور رسانده اند.

در بخش دیگری از این نامه خاطر نشان شد: هنوز این کلام امام خمینی را فراموش نکرده ایم که فرمودند: «دولت به اهالی خوزستان که در راه اسلام آنقدر فداکاری کردند، خدمت کند. این یک تکلیف شرعی است برای همه ما.» و مگر نه این است که پیامبر اسلام فرمودند که هرکس فریاد کمک‌خواهی مسلمانی بشنود و به آن پاسخ ندهد، مسلمان نیست، حال امروز ما را چه شده است که در جواب فریاد حق‌خواهانه برادران مظلوم خوزستانی‌مان، به‌جای خدمت‌رسانی مخلصانه، پاسخ انتظامی و امنیتی به آن‌ها می‌دهیم.

در این نامه تصریح شد: مشفقانه هشدار می‌دهیم هرگونه برخورد با اعتراضات مردمی که در راستای استیفای حقوق انسانی شهروندان خطه‌ خوزستان است، موجب غبارآلوده شدن فضا و سوء استفاده دشمنان قسم خورده این انقلاب از فریادهای حق طلبانه این مردم خواهد شد. بترسیم از آن روزی که مردم از شنیده شدن صدایشان در نظام اسلامی ناامید شوند، که آن روز به فرموده امام امت روز پایان انقلاب خواهد بود.

همچنین در این نامه بیان شد: از این رو جنبش دانشجویی ضمن حمایت از اهالی خوزستان و اعلام آمادگی برای به کار بردن همه ظرفیت های دانشجویی جهت امدادرسانی به آن خطه شریف، هشدار می‌دهد هرگونه برخورد با تجمعات اعتراضی مردمی نه تنها راه حل مناسبی برای حل مشکل نیست بلکه موجب تسری این اعتراضات مردمی در همبستگی با خوزستان به سرتاسر ایران اسلامی به پرچمداری دانشجویان آزاده و دلسوزان همیشگی جمهوری اسلامی خواهد شد. بدانید که مردم شاهد و ناظر اعمال و رفتار ما هستند و خداوند متعال بهترین داوران است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان بسیج دانشجویی,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه