اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

در اجتماع بزرگ بیعت با هدف اعلام حمایت از اماکن متبرکه /

جلیلی: درگیری‌های عراق جنگ مزدوران آمریکاست/نهال انقلاب روز‌به‌روز پربارتر می‌شود

جلیلی: درگیری‌های عراق جنگ مزدوران آمریکاست/نهال انقلاب روز‌به‌روز پربارتر می‌شود
سعید جلیلی با اشاره به اینکه وحدت در حول اسلام مهم‌ترین نیاز امروز جهان اسلام است، گفت: هنگامی که جهان اسلام متحد شد، شیعه توانست در جنگ 33 روزه و اهل سنت توانست در جنگ 22 روزه موفق شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، سعید جلیلی با اشاره به اینکه وحدت در حول اسلام مهم‌ترین نیاز امروز جهان اسلام است، گفت: هنگامی که جهان اسلام متحد شد، شیعه توانست در جنگ 33 روزه و اهل سنت توانست در جنگ 22 روزه موفق شود.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


به گزارش ایسنا، این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در اجتماع بزرگ بیعت که با هدف اعلام حمایت از اماکن متبرکه عراق در میدان فلسطین تهران برگزار شد با بیان اینکه نهال انقلاب روز‌به‌روز پربارتر می‌شود، اظهار کرد:‌ انقلاب مقاومت و پیشرفت کرد، معادلات قدرت را تغییر داد و شکل جدیدی از مردم‌سالاری را به مردم نشان داد.

وی در ادامه افزود: این نهال منحصر به ایران نماند و تکثیر شد و نشان داد چگونه می‌توان آزادی و استقلال داشت اما مقاومت و پیشرفت کرد.

جلیلی همچنین با اشاره به اینکه حزب‌الله لبنان با الگوگیری از انقلاب اسلامی جنوب لبنان را آزاد کرد، افزود: حماس هم بر همین اساس در جنگ 22 روزه موفق شد و به قول سیدحسن نصرالله دوران پیروزی جهان اسلام شکل گرفته است. امروز دیگر دشمن نمی‌تواند خواسته‌های غلط خود را دنبال کند.

جلیلی همچنین با اشاره به اینکه اگر مسلمانان متحد شوند و اسلام را مبنای خود قرار دهند قدرت زیادی آزاد می‌شود، خاطرنشان کرد: امروز به برکت جمهوری اسلامی پوشالی بودن زور مستکبران نمایان شده است. همچنین مشخص شده کسانی که شعار مبارزه با تروریسم سر می‌دادند خود از اهرم تروریسم استفاده می‌کنند.

جلیلی همچنین خاطرنشان کرد:‌ اهرم‌های تحریم و تکفیر توسط آمریکا و اسلام آمریکایی به کار گرفته می‌شوند زیرا آنها متوجه شده‌اند تمدن جدیدی در حال شکل‌گیری است. آنها تلاش می‌کنند جهان اسلام را به خود مشغول و اختلاف شیعه و سنی و اختلافات قومی ایجاد کنند.

این عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در بخش دیگری از سخنان خود تاکید کرد:‌ دشمن امروز عده‌ای مزدور را اجیر کرده تا قدرت جهان اسلام را به چالش بکشند. تحولات امروز عراق جنگ عده‌ای مزدور به نیابت از اربابان خود است. آمریکا بعد از شکست در عراق با اعزام عده‌ای تروریست و مزدور سعی در جبران شکست خود دارد. آنها سعی کردند سوریه را که دژ مقاومت جهان اسلام بود از بین ببرند اما پس از شکست در سوریه به عراق رفتند تا نقشه‌های خود را در عراق دنبال کنند.

وی با بیان اینکه تمدن جدید اسلامی در حال شکل‌گیری است، خاطرنشان کرد:‌ غرب به دنبال ترویج اسلام لیبرال یا اسلام تکفیری است تا جهان اسلام را متفرق کند زیرا اسلام تکفیری حق انسان را منکر و اسلام لیبرال تکلیف انسان را منکر می‌شود.

جلیلی در پایان با بیان اینکه امام خمینی (ره) بر اسلامی تاکید می‌کردند که در آن هم حق و هم تکلیف وجود داشت، تصریح کرد: امروزه در عراق مجتهدین پشتیبان آرای عمومی مردم هستند و ما در دوران پیروزی‌ها هستیم و ان‌شاءالله پیروزی‌های بزرگ‌تری برای جهان اسلام رقم می‌خورد. 

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه