اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی:

رسانه برای اثرگذاری نیازمند شفافیت است/ انتقادها برای انتقام نباشد

رسانه برای اثرگذاری نیازمند شفافیت است/ انتقادها برای انتقام نباشد
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی و امام جمعه بجنورد گفت: رسانه اگر می خواهد در جامعه اثر گذار باشد باید شفاف باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  عصر اترک، حجت الاسلام ابوالقاسم یعقوبی نماینده ولی فقیه در خراسان  شمالی در نشست تخصصی اخلاق در رسانه با حضور مدیران و خبرنگاران رسانه های استان در محل دفتر امام جمعه بجنورد اظهار کرد: صدق نیت ها با انعکاس درست واقعیت های اجتماعی مشخص می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر اترک،,

وی با بیان اینکه رسانه باید درس اخلاق را روزانه برای شهروندان داشته باشد، افزود: تیترهای رسانه ها طوری باشد که پیام های سازنده از آنان دریافت شود.
امام جمعه بجنورد از رسانه باعنوان صراط یاد کرد و گفت:رسانه در عین حال که دقیق است شریف نیز باید باشد تا جامعه را هدایت کرده و در انعکاس خوبی ها و کاستی ها مانند یک آینه عمل کند.
حجت الاسلام یعقوبی تصریح کرد: فضای مجازی فرصت مناسبی است که نیازمند مدیریت بهینه و مهندسی شده است چراکه مدیریت خوب فضای مجازی می تواند مخاطبان متنوع از اقشار مختلف جامعه را به جذب خود کند.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی در بخش دیگری از سخنان خود  هنر یک رسانه را ترسیم سبک زندگی اسلامی در همه حوزه ها دانست.
حجت الاسلام یعقوبی بر ضرورت معرفی قهرمان های دینی در رسانه تاکید کرد و افزود: اگر این کار در رسانه ها انجام نشود قهرمان های بدلی جایگزین می شوند.
وی با آینه جامعه دینی خواندن رسانه گفت: بنابراین یک رسانه باید باید برجستگی ها را نشان داده و با مطرح کردن نقاط ضعف در صدد رفع آنان باشد.
وی صداقت را جوهره کار یک رسانه اخلاق مدار عنوان کرد و افزود: رسانه نباید دنبال مچگیری باشد بلکه رسالت یک رسانه دستگیری و کمک برای بهبود وضعیت جامعه است.
وی خاطر نشان کرد: در انتقاد ها نباید دنبال انتقام باشیم و حب و بغض ها های سیاسی، قومی، قبیله ای و شخصی نباید در رسانه مطرح شود.
وی رعایت حدود و خط قرمزها را از الزامات اخلاقی یک رسانه برشمرد و گفت: در انتشار مطالب جوری عمل شود که ضدیت با ارزش ها مطرح نشود و تیترها بازگو کننده کینه ها نباشد.
نماینده ولی فقیه در خراسان شمالی خطبه های حضرت زهرا (س) را رسانه مکتوب و ذخیره برای عالم اسلام معرفی کرد.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,


انتهای پیام/ 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه