logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان جاجرم

بیانیه شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی شهرستان جاجرم
شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی طی بیانیه ای برگزاری جشن های در دهه فاطمیه که به ظاهر به نام انقلاب باشد را محکوم کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از جاجرم،شورای تبیین مواضع بسیج دانشجویی برگزاری جشن به بهانه شاد کردن مردم را محکوم کردند و اعلام کردند برگزاری جشن و سرور در بدو ورود به ایام عزاداری حضرت فاطمه زهرا (س) در شهر دارالمومنین به چه معناست. درد این اتفاق زمانی بیشتر می شود که اکنون در روزهایی هستیم که اکثر شهرستانها در حال برپایی خیمه عزاداری برای حضرت فاطمه زهرا (س) بودند و فضای شهر باید آماده میزبانی از عزاداری دهه فاطمیه باشد نه بنر و پوسترهای جشنی که به ظاهر به نام انقلاب باشد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,  جاجرم,

 در ادامه این بیانیه آمده است مردم و جوانان با ایجاد اشتغال و تحقق اقتصاد مقاومتی و محرومیت زدایی شاد می شوند نه با برگزاری جشنهایی که زمینه ایجاد گناه باشد. کسانی که اعلام می کنند مردم باید شاد باشند صریح و واضح اعلام کنند که چند درصد در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی و ایجاد اشتغال و رفع محرومیت موفق عمل کردند چرا که اگر جوانان و مردم محروم شغل مناسب و درآمد کافی داشته باشند شاد هستند و دیگر نیازی به برگزاری چنین برنامه هایی نیست و کسانی که به دنبال برگزاری چنین برنامه هایی هستند حواسشان باشد که فقط دشمن را شاد می کنند و بس. نیروی جوان انقلابی آن را محکوم می کندو خواستار این است که دیگر دستگاههای فرهنگی و مردم انقلابی در خصوص چنین برنامه هایی واکنش نشان دهند.

,

پایان خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه