logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

بررسی کارنامه اقتصادی دولت در گفتگوی دانا با سالک؛

صرف 14 هزار میلیارد تومان برای صنایع متوسط/ نرخ تورم و بیکاری با آمار دولتمردان در تناقض است/ رکود، بیکاری و تورم همچنان باقی است

صرف 14 هزار میلیارد تومان برای صنایع متوسط/ نرخ تورم و بیکاری با آمار دولتمردان در تناقض است/ رکود، بیکاری و تورم همچنان باقی است
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: دولت دولت اقدامی که مطلوب کشور باشد انجام نداده است و هنوز مردم درگیر رکود ، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی هستند.
[

حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک، نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در خصوص کارنامه اقتصادی دولت یازدهم در زمینه اقتصاد مقاومتی ، اقدام و عمل در سال جاری گفت: ارزیابی عملکرد دولت یازدهم در زمینه اقتصاد مقاومتی اقدام و عمل مبتنی بر ارائه آمار و ارقام صحیح از فعالیت های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و... دولت است که تهیه و تنظیم این امار و ارقام توسط دولت صورت می پذیرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 

,

وی ادامه داد: دولت در سال جاری 14هزار میلیارد تومان به واحدهای صنعتی متوسط اختصاص داد، که این میزان بودجه ریزی در واحد های صنعتی متوسط تحرک خوبی در این بخش از اقتصاد کشور ایجاد کرد و باعث چرخش چرخ های اقتصادی کشور شد، اما در این میان سوال های زیادی مطرح می شود که ایا فعالیت ها و بودجه ریزی های دولت در بخش های اقتصادی مثمر ثمر بوده است یا خیر؟

,

 

,

نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس با مطرح کردن این سوال که ایا دولت توانسته با فعالیت های اقتصادی که در سال جاری انجام داده است مشکل معیشت، بیکاری، رکود، تورم را برای مردم حل کند، بیان کرد: این سوال به این معناست که ایا دولت توانسته است با برنامه هایی که برای اقتصاد کشور تنظیم کرده اقتصاد کشور را از رکود و تورم خارج کند و مشکلات معیشت و بیکاری مردم را حل کند؟

,

 

,

حجت الاسلام والمسلمین احمد سالک در ادامه اظهارات خود با اشاره به مسئله رشد نرخ بیکاری و تورم در کشور تصریح کرد: هنگامی که نرخ بیکاری و تورم را با فعالیت هایی که دولت اذعان میکند در زمینه اقتصادی بدان عمل کرده است مقایسه می کنیم دچار نوعی تناقض گویی و شاهد خلاف واقعیت می شویم؛ معلوم می شود دولت اقدامی که مطلوب کشور باشد انجام نداده است و هنوز مردم درگیر رکود ، تورم، بیکاری و مشکلات معیشتی هستند.

,

وی افزود: این بدان معنا هم نیست که دولت اقدامی در این زمینه ها نداشته است، اقدام داشته ولی آن طور که باید و شاید انجام نشده است و باید دولت اقدام های جدی تری در بخش اقتصادی کشور داشته باشد؛ اما به نظر بنده دولت هنوز اقدام و عملی جدی و مطلوب در زمینه اقتصادی نداشته است.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه