اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

پوستر/فرصت ماندگاری آمریکا و اسرائیل

پوستر/فرصت ماندگاری آمریکا و اسرائیل
رئیس قرارگاه عمار با اشاره به برجام واجرایی شدن آن گفت:برجام هیچگونه نتیجه مثبتی دربرنداشته وفقط به اسرائیل وآمریکا فرصت ماندگاری داده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازی هرمز؛حجت الاسلام مهدی طائب،رئیس قرارگاه عمار در جمع سبزپوشان و کارکنان نیروی دریایی منطقه چهارم ندسا،ناوتیپ ۴۱۲ذوالفقار ،ناحیه مقاومت وجمعی از مردم پارسیان با تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا(س) و با بازخوانی برنامه برجام گفت:برجام هیچ نتیجه واثر مثبتی بر زندگی ومعیشت مردم نداشته تنها عمر و ماندن را به اسرائیل برگرداند، واین درصورتی است که نیروهای مقاومت در سوریه گلوی اسرائیل وآمریکا می فشارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ی هرمز,

طائب با اشاره به برگزاری انتخابات در اردیبهشت سال اینده گفت:در انتخاب هایمان دقت کنیم وبه فرد وافرادی رأی دهیم که از اشرافی گری به دور هستند ،ازسواد کافی برخوردارند و حول محور ولایت فقیه حرکت می کنند وایشان را قبول دارند.

,

وی با انتقاد از ترامپ واظهارنظرهای او درقبال ایران واسلام عنوان کرد:ترامپ را نباید یک انسان ساده فرض کرد بلکه بر روی افکار و سخنان او باید مطالعه کرد.

,

رئیس قرارگاه عمار یادآور شد:عده ای در داخل کشور در پی حذف شعار مرگ بر آمریکا بودند ولی این ملت شهید پرور،با حضور پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن چنان سیلی محکمی به همه آنها زدند که تا سالیان سال از ذهن ها فراموش نخواهد شد.

,

, ,

 

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه