اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حمله به ماموران کلانتری با چماق!

حمله به ماموران کلانتری با چماق!
اوباش سیاه پوش منطقه تهران نو پایتخت وقتی خود را در محاصره پلیس دیدند با چماق به سمت ماموران کلانتری حمله ور شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از باشگاه خبرنگاران، ساعت 1 و 57 دقیقه 2 تیر ماه ماموران کلانتری تهران نو از طریق تماس شهروندان به مرکز فوریت های پلیسی 110 تهران بزرگ از وقوع یک مورد تخریب چندین دستگاه خودروی سواری مطلع شدند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 
به دنبال این موضوع سریعا ماموران کلانتری 128 تهران نو جهت صحت و سقم موضوع به محل اعزام شدند.
 
پس از حضور ماموران در محل تعدادی از شهروندان به آنان مراجعه و اظهار داشتند: راکب و سرنشین یک دستگاه موتورسیکلت که لباس مشکی به تن داشتند، به وسیله چماق اقدام به تخریب خودروهای شهروندان کردند و سپس از محل متواری شدند.
 
در ادامه با عنایت به حساسیت موضوع پرونده‌ای در این رابطه تشکیل و تحقیقات ماموران از سرگرفته شد.
 
در ادامه ماموران با انجام اقدامات ویژه پلیسی و بهره گیری و منابع اطلاعاتی موفق شدند، پس از 20 ساعت عملیات فشرده متوجه شوند، متهمان مجددا قصد دارند به فلکه لوزی مراجعه و اقدام به ایجاد رعب و وحشت در محل نمایند که سریعا ماموران در محل کمین کردند و در ساعت 23 و 10 دقیقه توانستند دو شرور به نام های مهران و ارسلان را دستگیر کنند.
 
سرهنگ ابوالقاسم باقری شاد سرکلانتر یازدهم پلیس پایتخت درباره این خبر به باشگاه خبرنگاران، گفت: متهمان حین دستگیری و زمانی که خود را در محاصره پلیس دیدند با چماق به سمت ماموران حمله ور شده و قصد صدمه زدن به پرسنل کلانتری را داشتند که با اقدام ضربتی عوامل تجسس کلانتری زمینگیر شده و تحت الحفظ به پایگاه منتقل شدند.
 
شایان ذکر است، از نامبرگان یک قبضه قمه و چماق کشف شد و در نهایت پرونده جهت تحقیقات بیشتر در اختیار پایگاه چهارم پلیس اطلاعات و امنیت عمومی تهران بزرگ قرار گرفت.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه