اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

رئیس سازمان انرژی اتمی

حمایت از «بادیگارد»‌ها ادامه دارد

حمایت از «بادیگارد»‌ها ادامه دارد
دکتر علی اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران با اشاره به حمایت سازمان تحت مدیریتش از آثار سینمایی و تلویزیونی با موضوع هسته‌ای، از ادامه این روند و تولید آثاری مشابه بادیگارد و مجموعه‌های خوب تلویزیونی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رئیس سازمان انرژی اتمی کشور در گفت‌وگو با جام‌جم آنلاین به همکاری متقابل و خوب این سازمان با رسانه ملی اشاره کرد و گفت: اکنون ما با صدا و سیما ارتباط بسیار خوبی داریم، در شبکه سحر مجموعه‌ای تولید شده که بسیار زیباست. این مجموعه در ارتباط با فناوری هسته‌ای و دستاوردهای آن است که از تاثیرگذاری و گیرایی فوق العاده‌ای برخوردار است و خوشبختانه بزودی از شبکه‌های سراسری داخلی سیما هم پخش خواهد شد.

دکتر صالحی در پاسخ به این پرسش که آیا همکاری سازمان انرژی اتمی برای تولید آثاری همچون «بادیگارد»، «روباه» و یا سریال «تعبیر وارونه یک رویا» ادامه خواهد داشت، تاکید کرد: همان طورکه شما اشاره داشتید سازمان انرژی اتمی از این دست آثار حمایت کرده است. این کمک هم مالی بوده است، هم فنی و مکانی و این موضوع ادامه دارد، البته میزان و چگونگی آن بستگی به امکانات بودجه‌ای ما دارد.

او ادامه داد: من معتقدم از طریق فیلم خیلی مطالب و موضوعات مرتبط با انرژی هسته‌ای و دستاوردهای آن را راحت می‌توان برای مردم بیان کرد و به قول معروف بهتر جا می‌افتد.

رئیس سازمان انرژی اتمی ابراز امیدوراری کرد که در آینده بتوان این حمایت را توسعه داد و افزود: البته در سازمان انرژی اتمی اولویت‌های ما موضوعات دیگری است به عبارتی ما بودجه نمی‌گیریم تا فیلم تهیه کنیم و سریال بسازیم و اگر کمکی هم می‌کنیم باید توجیه مناسبی داشته باشد و الحمدالله تا به حال این حمایت به خوبی انجام شده است.

دکتر صالحی درباره این که تا چه اندازه می‌توان به هنرمندان قول داد که درهای سازمان انرژی اتمی به رویشان برای تولید فیلم و اثر هنری باز است هم توضیح داد: به این صورت که شما پرسیدید در هیچ جای دنیا درهای سازمان انرزژی اتمی باز نیست، اتفاقا می‌خواهم بگویم در این موضوع خاص ما در ایران سهل گیرترین بوده ایم و حتی وقتی وسایل و چیدمان سانتریفیوژ ما برای اولین بار عکسش منتشر شد (که نباید می‌شد) غربی‌ها خیلی خوشحال شدند، چون از همان عکس توانستند خیلی برداشت‌های فنی بدست آورند، الان هم بعد از برجام، اجازه‌ ورود بیشتری داده ایم ولی به این مفهوم نیست که این ورود هر موقع، هرجا و به هر میزان شکل بگیرد و زمان مشخص، محل مشخص و محدوده مشخصی قطعا دارد.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه